Težave s koledarjem za prejem naročil.
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ker smo imeli priložnost oditi na dopust nekoliko prej kot je bilo načrtovano, smo zamudili dostavo našega zadnjega naročila. Vračamo se z dopusta po preteku roka za hrambo paketa na prevzemnem mestu, zato me zanima, katere rešitve in nadaljnji postopki so na voljo? Hvala vnaprej.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
lahko se obrnete neposredno na službo za stranke preko vašega osebnega profila na spletni strani.
Osebje službe za stranke se vam bo vrnilo in vam ponudilo rešitev.
Želim vam lep dan.
Nathalie iz Zoomalia
lahko se obrnete neposredno na službo za stranke preko vašega osebnega profila na spletni strani.
Osebje službe za stranke se vam bo vrnilo in vam ponudilo rešitev.
Želim vam lep dan.
Nathalie iz Zoomalia
1 sporočila
christine
To se je že večkrat zgodilo, da sem naročil z željo po dostavi na dom, vendar vztraja dostavljalec pri tem, da paket pusti v prevzemnem mestu. Na domu sta neprestano navzoči dve osebi in imamo zvonec na vratih, ki vodijo na ulico. Nič ga ne ovira, da bi prišel na Grandfontaine, niti izgovor o prisotnosti snega, saj smo nekaj dni do julija. Lep večer
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni Christine, Žal mi je, da vaša dostava ni potekala v skladu s pričakovanji. Vabim vas, da stopite v stik z našo službo za stranke, da vam lahko pomagamo. Obrnete se na nas lahko prek obrazca, ki je na voljo v vašem uporabniškem računu "Moj račun", "Služba za stranke". Lep dan vam želim, Coralie iz Zoomalia
1 sporočila
jonathan
Pozdravljeni, ali imate tudi vi težave z dostavo pri DTP? Že dvakrat sem naročil in vsakič dostavljavec pravi, da me ni doma, čeprav sem.
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljen Jonathan, pišem ti v povezavi z vašo zahtevo. Žal mi je, da imate težave z dostavo. Prosimo, obrnite se na našo službo za stranke prek obrazcev na: https://www.zoomalia.com/support/question/ Naši svetovalci vam bodo ponudili rešitev. Želim vam lep dan, Coralie iz Zoomalia