Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Florence
2 sporočila
florence fr
Imam akvarij Fluval Roma s 240 litri in rad bi zamenjal luči, da bi bolje spodbudil rast rastlin. Ali bo ta luč ustrezala in če ja, katero velikost potrebujem? Hvala
Émilie
1 sporočila
Émilie fr
Dober večer, želel bi kupiti dobro neonko, ki ima 6500K in barvno upodobitev (IRC) nad 80 (nadomešča sonce). Vendar v opisih izdelkov vedno ne najdem vseh informacij. Zdi se mi, da je barva solar priljubljena glede na komentarje, vendar bi želel biti prepričan, da res ima 6500K in več kot 80 IRC. Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Nimamo podatkov o IRC in barvni temperaturi za ta izdelek s strani JBL (čeprav jih imamo za druge cevi). Navedba barvne temperature te posebne cevi ni pomembna, saj gre za izjemni primer z vidika njenega elektroluminiscentnega fosforja. Takšna indikacija v tem smislu ne bi omogočila nobene primerjave.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
antoine
2 sporočila
antoine fr
Pozdravljeni, imam akvarij s 100 litri, opremljen s fluorescenčno cevjo Solar T8 z 18W, ki jo moram zamenjati. S čim naj jo zamenjam? Ali so navedeni centimetri dolžina cevi? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, navedeni cm dejansko predstavljajo dolžino neona. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Xavier
6 sporočila
xavier fr
Pozdravljeni,

Ker sem kupil neonsko svetilko Solar color in neonsko svetilko Solar tropical, bi pred namestitvijo rad vedel, ali je treba neonsko svetilko Solar color namestiti v ozadje ali v ospredje.

V pričakovanju vašega odgovora.

Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Solar color mora biti nameščen v ozadju.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Xavier
6 sporočila
xavier fr
Pozdravljeni,Imam sladkovodni akvarij s 120 L vode, v katerem so ribe gupiji, corydorasi, gurami, kissing itd. Želim zamenjati dve T8 25 W neonski žarnici.Zanima me, ali je mogoče namestiti dve neonski žarnici Solar Color ali pa moram namestiti eno Solar Color in eno tipa Solar Tropical. Upoštevajoč, da bi rad imel precej temno svetlobo v stilu morskega dna z rdečo in modro barvo, da bi poudaril barve rib in korenine mangrove.Ali je to mogoče?Kaj mi lahko predlagate?Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, to je možno, vendar to ni idealno za vodne rastline. Če imate rastline, je bolje, da k solarni cevi dodate še solarno cev Tropic, kot predlagate, vendar bo vzdušje bolj "svetlo"​. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo