Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
4 sporočila
patrick
Pozdravljeni, želel bi zamenjati neonko v svojem sladkovodnem akvariju in vzeti ta model, vendar ne vem, kako naročiti pravo dimenzijo neonke in katero referenco potrebujem, glede na to, da na moji neonki ni označene nobene reference, prav tako pa ne na moji svetilni rampi. Lahko mi pomagate? Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, izmeriti morate premer in dolžino vašega neona. T8 ima premer 26 mm, T5 pa 16 mm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sonia
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta neonka T5 1200mm (ustreza nosilcu za Osaka 320), saj se mi zdi, da mora biti cev dolga 115 cm in ne 120 cm. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, cev mora biti dolga 115 cm.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
pricynthia
Pozdravljeni, naročil sem dve T5 cevi, to in Marine day, vendar imam svetilko za T8 cevi. Ali je možno to prilagoditi? Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ne, to ne bo ustrezalo. Priključki na ceveh T5 so veliko tanjši. Najbolje je, da čim prej kontaktirate službo za stranke, da spremenite svoje naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne, to ne bo ustrezalo. Priključki na ceveh T5 so veliko tanjši. Najbolje je, da čim prej kontaktirate službo za stranke, da spremenite svoje naročilo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia