Vprašanja, razprave o izdelkih Superfish Univerzalna UVC lučka od 5 do 55W za UV sterilizator
13 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
margot
Pozdravljeni, katera UV svetilka s kakšnim podstavkom je potrebna za filter Pondopress set 5000? Hvala za vaš odgovor.
1 sporočila
jean-françois
Pozdravljeni, preučite z iskanjem s sklicem 85437
1 sporočila
christine
Pozdravljeni, imam OASE Bio smart UVC 11W 16000, ali mi lahko potrdite, da je univerzalna žarnica Superfish UVC G23 (11W) združljiva. Hvala.
2 sporočila
riccardo
Pozdravljeni, kakšno žarnico naj naročim za Oase BioPress 6000? Hvala vnaprej
2 sporočila
yves
Pozdravljeni,
Na filtru OASE FiltoClear 20000 imam žarnico Oase z močjo 36W. Ali je možno namestiti namesto nje univerzalno UV žarnico Superfish s 55W, saj za podnožje 2G11 obstajata samo moči 24W ali 55W? Če je to možno, ali obstaja kakšna prednost ali slabost? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Na filtru OASE FiltoClear 20000 imam žarnico Oase z močjo 36W. Ali je možno namestiti namesto nje univerzalno UV žarnico Superfish s 55W, saj za podnožje 2G11 obstajata samo moči 24W ali 55W? Če je to možno, ali obstaja kakšna prednost ali slabost? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
laurent
Pozdravljeni, imamo TopClear 5000. Ali je mogoče spremeniti UVC žarnico za veliko močnejšo žarnico? Če da, ali so vse reference tukaj združljive?
1 sporočila
sabine
Pozdravljeni, s kakšno grlo je opremljena svetilka Superfish 18 vatov, prosim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Gre za grlo G23. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
angelo
Pozdravljeni. Ali imajo 11 W žarnice res grlo G23. Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, gre za grlo G23. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
amédée
Pozdravljeni,Ali mi lahko poveste, ali imate 4-pinski 9w tetra pond PFX UV 5000 žarnico za črpalko za ribnik.Hvala, ker mi boste čim prej odgovorili.Amédée Vignal
1 sporočila
eddy
prosimo, potrdite, da ima ta žarnica res podnožje z dvema terminaloma (tip g26), preden mi jo pošljete
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, UV svetilke PL Economy Superfish imajo podnožje z 2 zatičema (2 moška zatiča). Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia