Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Superfish Air kit zračna črpalka za akvarije in ribnike

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
nicolas
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, ali je zračna črpalka prodajana skupaj s cevjo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kot je navedeno v opisu, je črpalka prodajana skupaj z cevjo in razpršilcem. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ISABELLE
2 sporočila
isabelle fr
hvala za vaš odgovor, vendar to ne odgovori na moje vprašanje... Vem, da je namen črpalke ustvarjanje mehurčkov, imam tudi razpršilnik.. Moj dvom je bil glede tega, da bi morda črpalka bila premočna in da bi prevelika količina mehurčkov in tok motila ribe. Prav tako sem spraševala, ali je treba črpalko pustiti neprestano delovati? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, kakšna vrsta rib in kakšna je prostornina vašega akvarija? Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
ISABELLE
2 sporočila
isabelle fr
Pozdravljeni,

Pravkar sem namestil to črpalko v mojem 25L akvariju in opažam, da ustvarja veliko mehurčkov in nemira na površini, ali to ne bo motilo mojih 2 rib? Ali jo moram pustiti, da deluje neprestano?

Hvala za vaš odgovor
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, normalno je, da zračna črpalka ustvarja mehurčke in vrtince. Dodate lahko razpršilec, da zmanjšate velikost mehurčkov.https://www.zoomalia.com/animalerie/diffuseur-d-air-pour-aquarium-c-277-1.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jules
4 sporočila
jules fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kakšna je bila velikost cevi in povezovalnega kabla.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Žal vam ne moremo podati natančnih informacij o dolžinah. Kljub temu je premer cevi 4/6. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Tom
2 sporočila
tom fr
Pozdravljeni, Za kateri razpon količine vode je ta prezračevalnik učinkovit?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj najdete zahtevane podatke glede na moč črpalke:

Pretok zraka mini do 50L
Pretok zraka 1 do 100L
Pretok zraka 2 do 250L
Pretok zraka 4 do 600L

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Juliz
1 sporočila
juliz fr
Prejel sem črpalko, je popolna, toda v kompletu je bil tudi majhen črn okrogel in elastičen predmet. Mi lahko poveste, za kaj se uporablja? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ali ne bi šlo morda za nogo črpalke ali membrano? Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalia
Eric Tony
1 sporočila
eric tony fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek glasen, kot to navajajo komentarji, ali ga lahko postavim pod omaro akvarija, ali bi bil primeren za moj Aquadream 80, katerega naj izberem, hvala vam.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Zračna črpalka je namenjena izključno za notranjo uporabo. Črpalko vedno postavite nad nivo vode v akvariju, saj se lahko v nasprotnem primeru črpalka napolni z vodo in izprazni akvarij. Kljub temu lahko črpalko postavite pod nivojem vode, če uporabljate protipovratni ventil.

Potrebovali boste črpalko z zmogljivostjo 1.3 L/min in močjo 1.8 Watta za vaš akvarij.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia.
Justine
7 sporočila
justine fr
Pozdravljeni, ali je ta izdelek prodan s cevjo in razpršilnikom?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, ta izdelek se prodaja s cevjo in razpršilcem.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo