Vprašanja, razprave o izdelkih Strateška igra Flip Board za kunce
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni,
želel bi vedeti, ali bi ta članek ustrezal tudi za podgane. Imam samice in želel bi vedeti, ali bi zmogle dvigniti platforme ali premikati vzvode.
Lep pozdrav,
Marine.
želel bi vedeti, ali bi ta članek ustrezal tudi za podgane. Imam samice in želel bi vedeti, ali bi zmogle dvigniti platforme ali premikati vzvode.
Lep pozdrav,
Marine.
2 sporočila
cathy
Kupil sem ga za svojega pritlikavega zajca, ker se mi je različica s samo pokrovčki, ki jih je treba dvigniti, zdela preveč preprosta, in ima veliko težav z vzvodi ter z dvema krožcema, ki ju je treba premakniti. Dvomim, da bi to uspelo malemu podganu.
1 sporočila
corinne
Pozdravljeni, Moj ljubek pokojni zajec je sprva imel težave z obvladovanjem dveh vzvodov, toda po desetih dneh je popolnoma razumel; njegova odločnost, da poje skrite ločene grahe v igri, je pomenila, da se je vsak dan izboljševal, dokler ni potreboval manj kot treh minut, da je vse našel in pojedel.
1 sporočila
maud
Dober večer, kdaj bo to spet na voljo? Potrebujem kupiti pelete za moje zajce in želel sem jim kupiti tudi to, vendar ne morem dolgo čakati, sicer ne bom imel več peletov, zato ali naročim samo pelete ali pa malo počakam. Lep pozdrav
274 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Trenutno je izdelek Strateška igra Flip Board za zajce razprodan. Novo zalogo pričakujemo okoli 01.03. Vabim vas, da redno spremljate našo spletno stran za preverjanje zaloge in vpišete vaš elektronski naslov v obvestila, da boste obveščeni takoj, ko bo izdelek ponovno na zalogi.Lep pozdrav,Marie