Sterilizator REEFLEX UV eheim Model: Sterilizator UV reeflexUV 500
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
hubert
Pozdravljeni, ne razumem, naročil sem 2 sterilizatorja, v obeh mi manjka UV lučka 9w?
404 sporočila
jean-pierre
Pozdravljen Hubert,
to kratko sporočilo je samo, da povem: čemu služi 9 W; če je za akvarij, je bolje več (24 W ali 30 W), razen če je nano..
Ljubiteljsko o akvaristiki.
2 sporočila
hubert
živijo Jean-Pierre
imam 250-litrski akvarij in pri Zoomalii sem naročil UV sterilizator Eheim 500, ki bi moral vsebovati 9W žarnico, a je ni bilo zraven, smola.
2 sporočila
odette
Pozdravljeni,
Za moj 300-litrski akvarij sem postavil UV sterilizator JBL 18 W, ki je zelo učinkovit!! V 24 urah se je voda pojasnila, ker je bila motna zaradi filtra, ki je bil podkapacitiran. Zdaj sem ga zamenjal z zunanjim filtrom JBL 1501: zdaj se vse počasi vrača v red!! Moj akvarij je star en mesec, nadomestil je starega, ki je bil star 20 let (težave s tesnili, ...), vanj sem vrnil svoje stare ribe, ki jih je 13, in se prebijajo skozi rastline, imajo prostora!!
Za moj 300-litrski akvarij sem postavil UV sterilizator JBL 18 W, ki je zelo učinkovit!! V 24 urah se je voda pojasnila, ker je bila motna zaradi filtra, ki je bil podkapacitiran. Zdaj sem ga zamenjal z zunanjim filtrom JBL 1501: zdaj se vse počasi vrača v red!! Moj akvarij je star en mesec, nadomestil je starega, ki je bil star 20 let (težave s tesnili, ...), vanj sem vrnil svoje stare ribe, ki jih je 13, in se prebijajo skozi rastline, imajo prostora!!