Forum za akvaristiko

Spletna stran za varstvo živali

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Julie
1 sporočila
julie fr

"Pozdravljeni, ravno sem odkril novo spletno stran, ki je pravkar izšla. Običajno je potrebno plačati letno članarino, vendar je za prvih 1000 članov brezplačno z uporabo promocijske kode: PREMS. Na spletni strani je video, ki jasno razloži celotno delovanje! To je res odlično spletno mesto! Tukaj je povezava: https://www.animal-fute.com/accueil.html Upam, da vam bo ta stran tako koristila kot meni!"

Paloma
1 sporočila
paloma fr

Ni letne članarine pri ANIMALDOM, glejte spodaj:

Združenje ANIMALDOM organizira varstvo hišnih ljubljenčkov na domu njihovih lastnikov za najmanj 7 dni, 24/24 h, v Franciji, Evropi in čezmorskih državah. Sistem home-sittinga, kot ga mi razumemo, vam omogoča, da se brezskrbno odpravite, saj pustite svoje živali v njihovem običajnem okolju, brez stresa. Njihovo dobro počutje zagotavljajo home-sitterji, ki hkrati skrbijo za varnost vaše rezidence s svojo prisotnostjo podnevi in ponoči, ter opravljajo manjše storitve (prevzem pošte, zalivanje rastlin itd.). To so seniorji, ki so vedno imeli živali in poznajo povezane zahteve. Spletno mesto združenja vsebuje vse potrebne informacije, vključno z obrazcem za brezplačno objavo: http:/animaldom.free.fr Stran LASTNIKI Gumb OBJAVA. Na tej strani lahko izračunate svoj prispevek k obratovalnim stroškom združenja, določen glede na število dni varstva. 10% popust je dodeljen že ob drugi varstvu v naslednjih 12 mesecih. Seveda združenje sodeluje pri premikanju home-sitterjev. Poleg tega vam že prva stran ponuja povezavo za prenos brošure s predstavitvijo (PDF). Po objavi vaše zahteve za varuhe, brezplačno in brez obveznosti z vaše strani, aktiviramo s flashom celotno mrežo naših home-sitterjev. Takoj ko je en ali več parov pripravljenih, vam posredujemo njihove profile: ime, starost, prejšnjo poklicno delo, izkušnje, fotografijo in telefonske številke. Vi izberete home-sitterje, ki bodo aktivno skrbeli za vaše živali in "oživili hišo". Na voljo smo vam in vam želimo odličen dan. http:/animaldom.free.fr

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo