Forum za akvaristiko

Smrt Guppyja

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Lisa
2 sporočila
lisa fr

Pozdravljeni, imam težave z mojimi gupiji v akvariju, skoraj vsak dan ali vsakih nekaj dni mi eden pogine, že več tednov. 

Imam akvarij s prostornino 30L že več kot eno leto, vse je bilo v redu do zdaj.

Naredil sem test vode in vse je normalno, ostale ribe v akvariju ter dve kozici so v redu, menjam 10-15% vode vsak teden ali na dva tedna, pri čemer čistim stekla in filter. Samo gupiji umirajo eden za drugim, in prej so se dobro počutili in se enostavno razmnoževali, ne vidim nobenih znakov težav vnaprej. Ne vem več, kaj narediti, ve kdo, kaj se dogaja?

Thomas
2 sporočila
thomas fr

Pozdravljeni,

Kakšni so parametri tvoje vode?

Lisa
2 sporočila
lisa fr

Živjo, oprosti, pravkar sem ugotovila, da moj odgovor ni bil poslan.

Moji parametri so:

NO3- : 0

NO2- : 0

GH : 8

KH : 3

PH : 6,4

Cl2 : 0

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo