Vprašanja, razprave o izdelkih

10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Stessie
7 sporočila
stessie fr
Pozdravljeni, ali je ta kletka primerna za činčilo?
Maud
1 sporočila
maud fr
Pozdravljeni, kupila sem jo za 2 oktodona, in sta naredila 2 ogromni luknji v plastični posodi! Če činčila grize plastiko, boste imeli isti problem.
Celine
1 sporočila
celine fr
Pozdravljeni, ali bi bilo mogoče dobiti dimenzije pakiranega paketa, prosim? Uporabljam storitev posredovanja paketov in ta informacija bi mi bila zelo koristna za mojo dostavo. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, velikost pakiranega paketa je: 27*78*19 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
jessica
2 sporočila
jessica fr
Pozdravljeni, za čiščenje kletke, ali se dvigne tudi del s pritrditvami za rampo in platformo? Prav tako me zanima, ali bi ta hranilnik bil primeren za to kletko? Ref: 64318 - ZoluxHvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Svetovali bi vam, da odstranite ploščadi in lestve za poenostavitev čiščenja kletke. Odstranljiva krmilnica z oznako 64318 se bo brez težav prilegala tej kletki. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Lyl
1 sporočila
lyl fr
Kako lahko očistim/zamenjam mačje stranišče?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kletka se čisti kot običajna kletka za glodalce: tako, da odstranite mrežasti del. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, vaš izdelek me zanima, vendar sem presenečen, da ne vidim nobene promocije. Ali imate zasebno prodajo? Če jo imate, v katerem obdobju? V pričakovanju vašega odgovora, Sebastien Sodter
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je novost na trgu. Zato trenutno ni na voljo nobenih promocij ali hitrih prodaj. Zasebne prodaje občasno ponujamo našim strankam po e-pošti, zato vam priporočamo, da dobro spremljate vaš poštni predal! Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta izdelek je novost na trgu. Zato trenutno ni na voljo nobene promocije ali bliskovne prodaje. Zasebne prodaje so našim strankam ponujene občasno preko elektronske pošte, zato vam svetujemo, da dobro spremljate vaš nabiralnik!
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo