Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

36 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jeremy
4 sporočila
jeremy fr
Pozdravljeni, imam dve neonski cevi dolžine 45 cm in moči 15 W vsaka. Ali lahko uporabim ta model 2x30W za napajanje mojih dveh cevi po 15W? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, predlagamo vam spodnji izdelek:- referenca 6015: 2 cevi 14-15Whttps://www.zoomalia.com/animalerie/ballast-pour-tube-t8-newa-lux-visi-lux-p-6450.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DOMINIQUE
1 sporočila
dominique fr
Živjo, Trenutno iščem osvetlitev za moj 600 litrski akvarij. Menite, da bi 2 osvetlitvena sistema Glomat T8 zagotovila dobro osvetlitev mojega akvarija? Ali je 60 W na polovico akvarija preveč ali dovolj? Imate morda še kakšne druge predloge, ki bi mi jih priporočili? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Priporočamo vam uporabo kombinacije LED galerij glede na potrebe vaših rib, rastlin ali koral.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
aurore
1 sporočila
aurore fr
Pozdravljeni, kupil bom neonske luči T8 repti glo, obe 20W, in rad bi vedel, katero je pravo stojalo? Hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam sistem razsvetljave GLOMAT T8 z 2 cevkama, ki je dostopen na naslednji povezavi:
https://www.zoomalia.com/animalerie/systeme-d-eclairage-glomat-t8-2-tubes-p-944.html

Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalie
Manon
1 sporočila
manon fr
Pozdravljeni, želela bi zamenjati mojo razsvetljavo, zato bi rada izbrala ta predstikalnik v glomatu 2-krat 30 vatov. Vendar nisem prepričana, ali sta dve izbrani neonski sijalki primerni: -Neonska sijalka T8 AQUA-GLO 25 vatov, 75 cm-Cev T8 Lumivie SP roza, 25w 75cmHvala za vaš odgovor. Lep pozdrav, Manon BURY
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, lahko namestite svoje neone. Lepo pozdravljeni, Christelle iz Zoomalia
Séverine
4 sporočila
séverine fr
Pozdravljeni, ali bi mi GLOMAT 2x40W omogočil, da osvetlim z dvema neonskima žarnicama "umetna svetloba 36W - 120cm"? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res bo potrebno pravilno izbrati GLOMAT 2x40W.
Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
kevin
1 sporočila
kevin fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če lahko uporabim segajočo neonko in UVB neonko s tem balastom. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, ta predstikalna naprava ni namenjena za namestitev grelnega neona. Priporočamo vam, da pridobite nosilec žarnice, v katerega lahko namestite grelno žarnico. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
Sébastien
1 sporočila
sébastien fr
Pozdravljeni, ali je izdelek GLOMAT 2x40W primeren za dve T8 neonski cevi 38W z dolžino 1047mm?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, da, neonska svetilka z močjo 38W se lahko prilagodi. Zavedati se je potrebno, da uporaba premočnega predstikalnika povzroča pregrevanje le-tega in zmanjšuje življenjsko dobo sijalke. Po drugi strani pa uporaba premajhnega predstikalnika povzroča težave pri vžigu in močno migetanje. Moč predstikalnika mora točno ustrezati moči sijalke. Lahko se uporabi predstikalnik z nekoliko večjo močjo kot je moč sijalke, vendar nikakor ne manjšo od moči sijalke.

Lep pozdrav,
Christelle iz Zoomalia
maeva
3 sporočila
maeva fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, kateri predstikalnik izbrati za neonske luči 2x18w in ali bi bil predstikalnik 2x30 primeren.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta predstikalna naprava je primerna za fluorescenčne sijalke T8. Za sijalke 18w vam priporočamo predstikalno napravo 2x20w. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia
Julia
1 sporočila
julia fr
Želela bi vedeti, katero cev je treba uporabiti za to predstikalno napravo? Ker imam prostor za 2 cevi dolžine 60/65 cm. V mojem akvariju s 120 L Hvala, Julia
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta predstikalna naprava je namenjena uporabi s cevmi T8. Lep pozdrav, Mary iz Zoomalia
Virginie
6 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni,Ker nisem prejel odgovora na svoje vprašanje, poskusim znova. Zanima me, kako je sestavljen model 2 X 30W. So žice dovolj dolge, da se cevi namestijo v notranjost, medtem ko je balast zunaj akvarija? Ali je mogoče prilagoditi poljubno velikost neona (imam T8 30W dolžine 90 cm)? Ali so v kompletu predvidene tudi nosilne noge za namestitev držal cevi?Hvala
Virginie
6 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni,Doživel sem neprijetno presenečenje pri nakupu rabljenega akvarija. Zamenjal sem dve neonski cevi, pri čemer sem upošteval pravilno moč v razmerju do obstoječih predstikalnikov. Po nekaj urah delovanja se je nosilec začel topiti.Zato moram poseči v inštalacijo. Moje vprašanje: ali lahko uporabim različne dolžine cevi s tem sistemom?In, ali je možno, da predstikalnik namestim zunaj akvarija, torej so kabli dovolj dolgi?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, na balast 2 x 30W T8 lahko postavite vaše neonske cevi 30W 90 cm. Lahko popolnoma postavite balast zunaj. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
joseph
1 sporočila
joseph fr
Eden od balastov v mojem akvariju, opremljenem z dvema T8 neonskima cevema po 25 vatov (dolžina 75 centimetrov X premer 2,6 centimetra), se je pokvaril. Namesto da bi zamenjal ta balast, razmišljam o zamenjavi obeh balastov z enim samim balastom, ki bi napajal dve neonski cevi. Vendar na vaši spletni strani ne najdem ustreznega balasta za 25 vatov. Najlepša hvala za vaš nasvet. Ali naj namestim dva po 30 vatov ali dva po 20 vatov? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam lahko to balastno enoto, 2 x 20 ali 30W, odvisno od tega, ali je vaš akvarij dobro zasajen ali ne. https://www.zoomalia.com/animalerie/systeme-d-eclairage-glomat-t8-2-tubes-p-944.html

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Kevin
1 sporočila
kevin fr
ali sta cevi zlepljeni skupaj?? lahko eno postavim pred akvarij in eno zadaj ob steklo??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, res je, da lahko postavite svoji dve neonski luči, kamor želite, saj sta oba konca samostojna in imata dovolj dolg kabel.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Jean-yves
1 sporočila
jean-yves fr
Pozdravljeni, ali lahko namestim 30W cevi na 2-krat 40W balast, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da za 30W cevi izberete 30W predstikalno napravo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
gabriel
1 sporočila
gabriel fr
Pozdravljeni, imam akvarij s 360l dolžino 150 cm. Ali se ta izdelek lahko prilagodi na njega in katere neone bi moral vzeti? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta sistem razsvetljave ne bo primeren za vaš akvarij. Priporočamo vam to galerijo, opremljeno z dvema neonkama, ki bo bolje ustrezala vašim potrebam: https://www.zoomalia.com/animalerie/galerie-d-eclairage-multilux-p-12849.html Cena sicer ni enaka, vendar na žalost, glede na velikost vašega akvarija, je to najcenejši članek, ki ga lahko predlagamo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
fun
1 sporočila
fun fr
Pozdravljeni, ali so vključeni T5 s pritrditvami ali je v paketu samo sistem razsvetljave? Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, to je samo sistem razsvetljave. Poleg tega, pozor, je združljiv z neonkami T8 in ne T5. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
anthony
1 sporočila
anthony fr
Pozdravljeni, zoomalia, imam akvarij s prostornino 120 litrov, trenutno imam eno T8 30-vatno fluorescentno sijalko, kar se mi zdi premalo. Rad bi jo zamenjal z to dvosijalkovno T8 napravo Glomat. Kakšne so velikosti neonk z 30 vati in tistih z 40 vati? Imam največ 98 cm.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo naslednje cevi: https://www.zoomalia.com/animalerie/neon-trocal-de-luxe-amazon-day-t8-p-15515.html vendar v 30 W, saj ostale presegajo 98 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
bruno
3 sporočila
bruno fr
točno to bi rad naredil, vendar me zanima, če bi ta izdelek bil primeren za akvarij s 240 litri, pri čemer je sistem razsvetljave v pokrovu in so cevi nameščene nad vodo v notranjosti pokrova
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Da, lahko jih brez težav zamenjate s tem sistemom.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
bruno
3 sporočila
bruno fr
dober večer, imam sistem razsvetljave s 90 cm dolgo cevjo, ali lahko to zamenjam s tem izdelkom, hvala za vaš odgovor, lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, v tem primeru bi morali zamenjati vaš sistem razsvetljave, ker sta oba sistema različna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo