Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Sera Siporax filtrirno sredstvo 100% biološko

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Jérémy
155 sporočila
jérémy fr
Nič za to. To je narejeno za to. Deliti naše izkušnje in znanje. Lep pozdrav, Jérémy
david
7 sporočila
david fr
zdravo, rad bi vedel, če z 500 ml škatlo lahko napolnim 1 košaro iz zunanje črpalke jbl profil e902, prosim?
Jérémy
155 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni. Glede na ceno se mi zdi malo nerazumno, zato bi vzel škatlo 1000 ml. Če je preveč, je bolje napolniti dve košari s siporaxom. Ena košara grobe modre pene in ena košara fine modre pene je dovolj. Preostanek naj bo siporax. Če imate možnost in sredstva za to, vam svetujem, da to storite. S spoštovanjem, Jérémy
david
7 sporočila
david fr
ok hvala Jérémy_W
denis
2 sporočila
denis fr
Pozdravljeni, kolikšna količina siporax sera je potrebna za dve košarici za filter eheim pro 4 600, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Velika škatla bi morala biti dovolj. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
roland
2 sporočila
roland fr
Pozdravljeni, zanima me siporax v 1000ml. Gre za siporax 15mm? Hvala vnaprej. Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Dober dan, gospod, To so res 15 mm Siporax testenine. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo