Vprašanja, razprave o izdelkih Sifon za akvarij NanoLife
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
3 sporočila
virginie
Pozdravljeni, na dveh fotografijah izdelka sta dva različna modela, eden s globokim zvonom pred filtrom in drugi, kjer je filter samo en ali dva centimetra visok v primerjavi z robom zvona. Ali mi lahko natančno poveste, kateri model je naprodaj (s črno ali modro črpalko)? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Trenutni model je model s sivo črpalko, ki je pred kratkim zamenjal modri model.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Trenutni model je model s sivo črpalko, ki je pred kratkim zamenjal modri model.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
anne
Dober večer, ali je premer cevi prevelik za nano akvarij z 2l? Kaj mi svetujete za odstranjevanje odpadkov na tleh in menjavo 1/3 vode, ne da bi vznemirjali ribo? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, uporabite lahko ta sifon ali izberete tega za čiščenje: https://www.zoomalia.com/animalerie/nano-aspirateur-de-boue-p-15425.html
Ne ponujamo manjšega modela. Pri tako majhnem obsegu se menjava vode in čiščenje opravi zelo hitro, zato ne bi smelo preveč motiti ribe.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ne ponujamo manjšega modela. Pri tako majhnem obsegu se menjava vode in čiščenje opravi zelo hitro, zato ne bi smelo preveč motiti ribe.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
david
Pozdravljeni, ali je to primerno za akvarij s 240 litri?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta članek je lahko primeren za vaš akvarij. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
valerie
Pozdravljeni,
Kakšna je dolžina sifona?
In ali lahko osvetlite novinko, ki sem, ... kaj omogoča zvon? Kako se ta izdelek razlikuje od preproste cevi?
Hvala za vaš odgovor
Kakšna je dolžina sifona?
In ali lahko osvetlite novinko, ki sem, ... kaj omogoča zvon? Kako se ta izdelek razlikuje od preproste cevi?
Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta sifon vam omogoča črpanje za enostavnejšo uporabo. Cev meri približno 140 cm, zvon ima dolžino 10 cm.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
12 sporočila
eric
Pozdravljeni, morda se sliši kot neumno vprašanje, toda kako deluje sifon za izpraznitev vode? Je potrebna črpalka? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Sifon ima en konec potopljen v akvarij in drugi konec priključen na odtok ali potopljen v vedro. Premikajte sesalnik po akvariju, da posesate odpadke z dna, ostanke hrane, iztrebke in odpadne snovi. Najboljši sifoni so opremljeni z zvoncem na sesalnem delu, ki upočasni tok in omogoča čiščenje gramoza, pri tem pa posesa samo odpadke, ne pa tudi pretežkega gramoza, ki ga tok ne more odnesti.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia