Vprašanja, razprave o izdelkih Sera Fil Bioactive filtre extérieur
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
sylvie
Ukrepi za visoko črpalko hvala
4 sporočila
ugo
Pozdravljeni Sylvie,Hvala za vaše sporočilo. Mere so pravkar bile dodane k opisu izdelka.Bioaktivni filter 130: 22,3x30,4x22,3 cmBioaktivni filter 250: 29,0x38,7x29,0 cmNa voljo sem, če potrebujete pomoč.Želim vam lep dan,
2 sporočila
sylvie
Merjenje višine črpalke, hvala
1 sporočila
raphael
Pozdravljeni, Ali bi bilo mogoče dobiti pravi opis filtra, prosim? Zanima me: volumen filtra, število košar, če sploh, ali število možnih filtrirnih plasti, maksimalen pretok (v l/h), največja višina dviganja vode, premer cevi, ... pravi tehnični opis namesto prodajnega nagovarjanja.Hvala vnaprej
4 sporočila
ugo
Pozdravljeni Raphael,
Zahvaljujem se vam za vaše sporočilo. Res je manjkalo informacij na strani izdelka, kar smo popravili.
Da odgovorim na vaše vprašanje: Prostornina košare za filtriranje je približno 1 liter, odvisno od prostorninske gostote filtrirnega materiala. Zato SERA priloži tudi 1 liter Siporaxa k filtru.
Ker se filtracija izvaja od zgoraj navzdol, sta goba in netkani material postavljeni v zgornjo košaro. To je prav tako priloženo k filtru. Premer cevi je 12/16 mm.
Pri zunanjih filtrih ne govorimo o višini iztiska, ker je to popolnoma drugačna konstrukcija kot pri potopni črpalki. Največja vodna kolona je 1,5 m.
Na voljo za kakršna koli dodatna vprašanja.
Lep dan vam želim,
Zahvaljujem se vam za vaše sporočilo. Res je manjkalo informacij na strani izdelka, kar smo popravili.
Da odgovorim na vaše vprašanje: Prostornina košare za filtriranje je približno 1 liter, odvisno od prostorninske gostote filtrirnega materiala. Zato SERA priloži tudi 1 liter Siporaxa k filtru.
Ker se filtracija izvaja od zgoraj navzdol, sta goba in netkani material postavljeni v zgornjo košaro. To je prav tako priloženo k filtru. Premer cevi je 12/16 mm.
Pri zunanjih filtrih ne govorimo o višini iztiska, ker je to popolnoma drugačna konstrukcija kot pri potopni črpalki. Največja vodna kolona je 1,5 m.
Na voljo za kakršna koli dodatna vprašanja.
Lep dan vam želim,