Forum za akvaristiko

Črpalka za mešanje

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
franck
233 sporočila
franck fr

dober dan

tvoje sporočilo je prazno

Dominique
2 sporočila
dominique fr

Pozdravljeni,

hvala, spraševal sem, katera črpalka za mešanje je primerna za akvarij dolžine 120 cm in ali je to sploh potrebno?

franck
233 sporočila
franck fr

živjo

tudi jaz imam akvarij dolžine 120 cm in iskreno nimam črpalke za gibanje vode, ker je izpust moje zunanje filtracije dovolj močan za ustvarjanje stalnega toka v mojem akvariju.

poleg tega glede na to, kakšne ribe imaš, premočan tok ni zaželen, saj lahko preveč močen tok ribe izčrpa do smrti.

zdaj imaš izbiro

nisem vseved na področju akvaristike, ampak osebno ne bi dodajal črpalke za gibanje

Dominique
2 sporočila
dominique fr

Pozdravljeni,

Hvala za vaš nasvet

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo