Vprašanja, razprave o izdelkih
3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
laurent
Pozdravljeni, rad bi vedel, če naredite razliko v litrih med morskim in sladkovodnim akvarijem za to črpalko? Imam 180 litrski sladkovodni akvarij in me zanima, ali bi bila ta črpalka primerna za mojo posodo. Menim, da ja, saj črpalka zagotavlja 3900l/h, drugi pa priporočajo za 180 litrski akvarij črpalko s 4000 l/h, zato ne vidim razloga, zakaj ne bi bila združljiva z 180l. Hvala za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, obstaja razlika med sladko in morsko vodo. V naravi mešanje med oceani in jezeri ni enako (in posledično živali ne živijo v istih pogojih)... Tako se smatra, da ista črpalka potrebuje več mešanja v enakem akvariju z morsko vodo kot v akvariju s sladko vodo (zato je potrebno črpalke v morskem akvariju razmeroma povečati). Za vaš akvarij črpalka prav tako ustreza, vendar je lahko malce premočna glede na potrebe rib in rastlin (na primer obstaja nevarnost, da bi bile posrknjene, ker ribe/rastline niso navajene na tak tok).
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
emmanuel
zakaj v opisu izdelka piše, da je pretok 3900 l/h in moč 5,2 W, medtem ko na sliki piše, da je pretok 750-1400 l/h in moč 2,5 W. Kateri opis je pravilen?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Gre za vizualne vsebine, ki so ustrezale staremu modelu. Fotografije na naši spletni strani niso obvezujoče. Pravilne so informacije v opisu.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Gre za vizualne vsebine, ki so ustrezale staremu modelu. Fotografije na naši spletni strani niso obvezujoče. Pravilne so informacije v opisu.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia