Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Črpalka WATSEA TOP FLOW z nastavljivim pretokom

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Clara
2 sporočila
clara fr
Pozdravljeni, v opisu je navedeno "Nastavljiv pretok od 300 do največ 550 L/H | Največja višina vode: 122 cm." Načrtujem uporabo črpalke za ustvarjanje vodnega toka na višini v terariju 80 cm. Ali bi ustrezala? Ali pretok ne bo previsok za šibek tok 24 L/uro? Vem, da bo pritisk zmanjšal pretok, vendar ne vem, do kakšne mere. Hvala za vašo pomoč!
Annie
1 sporočila
annie fr
Pozdravljeni, ali je s to črpalko možno upravljati peščeni vodnjak v akvariju? Če ne, katero mi priporočate? Hvala
Sonia
3 sporočila
sonia fr
Pozdravljeni, želel bi urediti paludarij (akvarij z (' litri) z vodo spredaj. Rad bi uporabil to črpalko za prenos vode v vodo paludarija, tako da bi ustvaril majhen pretok vode. Ali je to mogoče s to črpalko? Nina
Catherine
3 sporočila
catherine fr
Ta črpalka je premočna samo za črpanje vode. Naredila bo premočan curek.
Marlène
2 sporočila
marlène fr
Pozdravljeni, ali se ta črpalka uporablja samostojno ali je treba dodati še kaj? Je namenjena temu, da voda ostane dlje čista? Hvala
Elisabeth
1 sporočila
elisabeth fr
živjo, črpalka se uporablja s plastično cevjo in ja, to služi kot filter, če imate zraven biološke filtre. Če jih nimate, je potrebno kupiti črpalko, ki ima vgrajen filter.
Catherine
3 sporočila
catherine fr
Ta črpalka je črpalka (!), ni filter, zato ne filtrira vode. Uporablja se lahko: bodisi kot sesalna črpalka v notranjem filtrirnem sistemu z vložki za filtriranje, kot je BioBox od znamke Aquatlantis.ali pa nameščena na nasprotni strani filtra kot črpalka za cirkulacijo vode (možnost priklopa zračne cevi za oksigenacijo vode)ali z cevjo do površine za ustvarjanje fontaneali kot črpalka za začetno črpanje pri praznjenju akvarija.Priložen nastavek ustreza premeru standardne cevi za izpust filtrov tipa Eheim 14/17mmTo je majhna črpalka, zato je namenjena za uporabo v notranjosti, vendar je močna, torej ni primerna za majhne akvarije;
thuy
2 sporočila
thuy fr
Pozdravljeni, prosim, da mi posredujete dimenzije te črpalke.... Ali je navedeni premer zunanji ali notranji?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Skupne dimenzije črpalke so 4,5 x 4,5 x višina (z izhodom) 5,5 cm.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
ANNIE
1 sporočila
annie fr
Pozdravljeni. Zanašal sem se na ta odgovor Zoomalie (4,5/4,5cm) in naročil to črpalko. V resnici črpalka "Črpalka TOP FLOW Št. artikla: 81431" meri 6,7/5,1 cm in skupna višina z izhodom in priseskom znaša 9 cm. Ne gre v moj dekantacijski bazen! Stroški vračila so skoraj enaki ceni te velike črpalke, ki pa kljub temu nudi dobro razmerje med kakovostjo in ceno.
Aurélien
1 sporočila
aurélien fr
Pozdravljeni, ali je ta črpalka primerna za ustvarjanje fontane v tropskem terariju? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta črpalka ni bila zasnovana za to vrsto uporabe in zato ne bo ustrezala. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo