Forum za akvaristiko

črpalka Juwel ecoflow

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Emmanuelle
1 sporočila
emmanuelle fr
Pozdravljeni, imam akvarij Vision 180 s črpalko 600 L/H. Ker se mi zdi premalo močna, me zanima, ali jo lahko zamenjam s črpalko 1000? Hvala
Jérémy
155 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni

Da, lahko jo zamenjate. Že leta uporabljam Juwel akvarije, med drugim več Rio 180, kot je vaš, vendar ne zaobljen, in filtracija je zelo dobra s 600 l na uro. Redno ga je treba čistiti, sicer izgubi pretok, še posebej na področju propelerja, ker gre za magnetne črpalke. In filter vzdržujte približno vsakih 3 mesece.

Lep pozdrav,

Jérémy

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo