Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Pompe JUWEL EccoFlow

100% stranke

priporočam ta izdelek

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Tony
3 sporočila
tony fr
Ali lahko črpalko Juwel Eccoflow 1000 v mojem akvariju Juwel Rio 450 zamenjam s črpalko Juwel Eccoflow 1500? Hvala.
Gilles
1 sporočila
gilles fr
živjo, na prvo vprašanje je odgovor: DA
Tony
3 sporočila
tony fr
Hvala
Adrian
1 sporočila
adrian fr
Lahko jo zamenjate, saj ste to že storili, vendar vam tega ne priporočam. Pretok je prevelik in ni nastavljiv. Ne favna ne flora tega ne cenita. Poleg tega je 500 malo preglasna, porabi več itd.
Philippe
1 sporočila
philippe fr
Pozdravljeni, ali je možno nastaviti pretok črpalk juwel ecco flow? Hvala
Eric
2 sporočila
eric fr
Zamenjala sem črpalko Juwel Ecco Flow 300 z modelom 500, ni nobenih nastavitev, pretok je konstanten.
Morgan
1 sporočila
morgan fr
Živijo, ne, ni možnosti za nastavitev pretoka

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo