Ribe, združljive z beto
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
kévin
Že nekaj časa imam beto v 10-litrskem akvariju s segrevanjem, rastlinami itd. ... In rad bi izvedel, če bi kakšne druge vrste lahko bile združljive z mojo beto v tem velikosti akvarija.
470 sporočila
michel
Pozdravljeni. V 10 litrih samo betta in polži. Upoštevati morate 1 liter vode na cm ribe.
2 sporočila
kévin
Hvala. Ali je 10 litrov zlasti primerno za bojevnika? Nekaj mesecev sem imel 3 litre in sem hitro zamenjal za nekaj "ustreznega" za beto, glede na moje raziskave, in ki ostaja v mojem proračunu.
470 sporočila
michel
Pozdravljen Kevin,
Bojevniki niso dobri plavalci, zadostuje jim prostornina 10 litrov. Seveda je večji volumen boljši, potem pa je težava najti sopotnike, ki niso preveč divji in preveč požrešni, sicer je problem spraviti bojevnika k hranjenju.
Michel
Bojevniki niso dobri plavalci, zadostuje jim prostornina 10 litrov. Seveda je večji volumen boljši, potem pa je težava najti sopotnike, ki niso preveč divji in preveč požrešni, sicer je problem spraviti bojevnika k hranjenju.
Michel
3 sporočila
frederic
Pozdravljeni, sama imam že eno leto v svojem akvariju betta samca in 4 kulhije, in vse poteka gladko.