Forum za akvaristiko

ribe ob strani

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Guillaume
1 sporočila
guillaume fr

Pozdravljeni, rad bi vedel, če ste že kdaj imeli podoben problem ali če imate kakšne domneve o mojem primeru (opozarjam, da nimam parametrov vode, vendar so mi trakovi za testiranje, ki sem jih trikrat opravil v trgovini, prodajalci povedali, da so moji parametri dobri). Torej, v mojem akvariju redno opazim eno ali dve ribi na površini, na strani ali obrnjene narobe, šibke in z ravnim trebuhom. Ko se to zgodi, približno vsake tri dni, jih vzamem in prestavim v manjši akvarij zraven, kjer se kot po čudežu pozdravijo. Prav tako bi rad poudaril, da je moj akvarij zelo dobro vzdrževan, z rednimi menjavami vode, nasajen itd. in zagotovo ni bakteriološki problem, saj sem ga temeljito očistil pred približno mesecem in pol. Kar se tiče manjšega akvarija, kjer se ribe pozdravijo, je vzdrževanje zanemarjeno, menjave vode so veliko manj pogoste, svetloba je malo, razen tiste od zunaj, ni veliko rastlin, ki ne rastejo zaradi pomanjkanja svetlobe, veliko polžev in malce alg na steklih. To je to, hvala :)

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo