Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Nadomestni deli za filter Eheim Ecco Pro 200 (2034)

4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Sylviane
1 sporočila
sylviane fr
Ali mi lahko posredujete rezervoar za filter eheim 2036 in del 7481010? In kakšna je cena? Hvala,
Catherine
1 sporočila
catherine fr
Pozdravljeni, potreboval bi filter za Eheim Ecco pro 300, del številka 7481010, ki je naveden v navodilih na vaši spletni strani. Gre za mali pokrovček, ki se nahaja v glavi filtra. Vendar ta del ni naveden na seznamu nadomestnih delov, ki jih ponujate. Je kljub temu mogoče naročiti ta del? In če je, kako lahko to storim? Hvala vnaprej za informacije, ki mi jih boste lahko posredovali. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vašo zahtevo upoštevamo in jo posredujemo naši službi kataloga. Če lahko ta izdelek dodamo v naš katalog, bo viden na naši spletni strani v nekaj dneh.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ghislaine
1 sporočila
ghislaine fr
Pozdravljeni,Potrebujem, poleg cisterne, tudi naslednji nadomestni del: kroglica s kletko za kroglice -ref. 7481020-Ali je možno dobiti ta del in če da, po kakšni ceni? Vnaprej hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Spodaj jo boste našli:
57004 BILLE AVEC CAGE PR 2231-2235 za 5.49€
https://www.zoomalia.com/animalerie/piece-de-rechange-pour-filtre-eheim-ecco-pro-200-2034-p-17286.html

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo