Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

59 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Eloïse
2 sporočila
eloïse fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, če lahko ta zračni razpršilec postavim v akvarij mojih želv (120l). Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta razpršilec zraka lahko uporabljate v akvariju vaših želv. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Céline
1 sporočila
céline fr
Imam 20-litrski akvarij, ali bi bil ta difuzor primeren? S črpalko Air Flow 1 ali Air Flow 2?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta razpršilec je primeren za vse akvarije in za vse standardne črpalke. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Jennifer
1 sporočila
jennifer fr
Imam 18L akvarij, ali zadostuje zračna črpalka Air Flow 1, da potisne zrak skozi vse luknje? Ali bi moral vzeti Air Flow 2?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vaša črpalka bo ustrezala, možno je, da bo nekoliko manj mehurčkov kot pri črpalki Air Flow 2. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Yann
2 sporočila
yann fr
Katero črpalko moram kupiti za ta difuzor mehurčkov? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta razpršilec je primeren za večino črpalk. Niste nam natančno navedli prostornine vašega akvarija. Črpalko je treba izbrati glede na ta parameter. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
DOROTHEE
2 sporočila
dorothee fr
Imam akvarij s 12 litri in v njem boječo ribico ter nekaj taninchyjev, ali lahko vzamem ta članek in s katero črpalko?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam zračno črpalko AIR FLOW MINI.https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-air-flow-mini-p-11969.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Yvette
1 sporočila
yvette fr
KAKŠNO MOČ ZRAČNE ČRPALKE POTREBUJEM? Kupil sem 40 cm in moj akvarij ima 180 litrov. hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za akvarij s 180L vam priporočamo črpalko Airflow 2 (ref 57234), zračno črpalko s pretočnostjo 240l/h, ki je priporočena za akvarije od 0 do 250L.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
céline
1 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, ali je ta zračna črpalka dovolj močna za napajanje difuzorja? https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-double-sortie-eheim-tres-silencieuse-p-6381.htmlhvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta črpalka bi morala ustrezati.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Yves
3 sporočila
yves fr
Pozdravljeni, ali je možno uporabiti ta LED razpršilnik za akvarij za želve, in če ne, kateri je združljiv z LED? Hvala vam za odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta difuzor je namenjen za potopitev v vodo, ne glede na prebivalce akvarija. Vendar pa je zasnovan izključno za sladko vodo.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
michelle
1 sporočila
michelle fr
Imam 600-litrski akvarij dolžine 180 cm. Ali bi lahko postavil 3 palice po 44 cm eno za drugo in kako naj jih povežem, prosim. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, povezate jih lahko s T-spoji: https://www.zoomalia.com/animalerie/raccord-en-t-pour-tuyau-d-air-flexible-p-11974.html in z zračno črpalko. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Ludovic
1 sporočila
ludovic fr
Pozdravljeni, pred nekaj dnevi sem kupil tistega dolžine 44 cm, vendar sem opazil, da zadnji mehurčki slabo delujejo (sploh ne ali občasno). Kako to? (Imam črpalko Tetra APS100 )Lp
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, hvala, da ste stopili v stik z našim poprodajnim servisom preko vašega naročila. Direktno se bomo pozanimali pri našem dobavitelju.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Laure
1 sporočila
laure fr
Dober večer, ali boste prejeli večbarvne LED luči dolžine 44 cm? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Trenutno vam ne moremo sporočiti datuma vrnitve. Opravičujemo se za nevšečnosti. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Emilie
2 sporočila
emilie fr
Pozdravljeni, želel bi to vzeti za moj akvarij 20 litrov, kakšno črpalko z nizkim pretokom lahko vzamem?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam to črpalko: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-d-aquarium-eheim-3701-tres-silencieuse-100-l-h-p-6380.html

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
thierry
2 sporočila
thierry fr
Pozdravljeni, rad bi izvedel, kdaj bo na voljo LED mehurčkasti trak v beli in modri barvi dolžine 23 cm? Hvala za vaš odgovor. Lep pozdrav,
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta izdelek je trenutno v postopku ponovnega zapolnjevanja zalog in bo ponovno na voljo v 15 dneh.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
anais
4 sporočila
anais fr
Pozdravljeni, videla sem, da ima nekdo akvarij s strupenimi ribami in vodno želvo, kar me je zelo presenetilo, saj bi tudi sama rada imela strupene ribe s svojo želvo, vendar so mi to odsvetovali. Ali mi lahko razložite ali mi date nasvete, prosim, tisti, ki se na to spoznate, hvala vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam, da svoje vprašanje postavite na našem blogu, tam boste prejeli odgovor na svoje vprašanje. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
michael
3 sporočila
michael fr
Pozdravljeni, imam akvarij s 180 litri in rad bi vedel, ali ta izdelek dobro osvetljuje ponoči glede na razmnoževanje skalarnih rib.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo vam lahko vsaj dva filtra s premerom 44 cm za vaš 180L akvarij. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
guillaume
1 sporočila
guillaume fr
Pozdravljeni,

Imam 60-litrski akvarij in bi me zanimal difuzor dolžine 44 cm (40196). Katera črpalka za zrak bi bila najbolj primerna za ta difuzor? Vklopil bi ga vsak večer za 2 ali 3 ure, da ustvarim vzdušje v spalnici.

Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, svetujemo vam: 40055 Pro Silent A100 popolnoma opremljena zračna črpalka za akvarije od 40 do 150 litrov: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-pro-silent-tout-equipee-p-14817.html Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
José
1 sporočila
josé fr
Pozdravljeni, imam akvarij s 120 litri in rad bi namestil 2 difuzorja dolžine 44 cm. Ali mi lahko poveste, katero zračno črpalko bi potreboval? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Priporočamo vam 40056 Pro Silent A200 popolnoma opremljeno zračno črpalko za akvarije od 50 do 300 litrov: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-pro-silent-tout-equipee-p-14817.html

Lep pozdrav,

Sandy iz Zoomalia
STEPHANE
1 sporočila
stephane fr
Pozdravljeni, imam akvarij z 25 litri vode in rad bi vedel, ali bi ta difuzor ustrezal vanj in če pri tem mehurčki ne bi bili preveliki. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta difuzor bi moral biti primeren (manjši model). Kar zadeva zračno črpalko, izbrati morate takšno z zelo nizkim pretokom, da bodo mehurčki fini.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Sebastien
1 sporočila
sebastien fr
Pozdravljeni, imam dvojno izhodno črpalko EHEIM 400 in ta 44 cm LED razpršilec, vendar deluje samo polovica izhodov. Kako lahko spravim vse v delovanje? Zdi se, da je črpalka povsem dovolj močna za delovanje vsega. Poskusili smo zamašiti enega od dveh izhodov z enosmernim ventilom, vendar se ni nič spremenilo. Hvala za vašo pomoč.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Priporočamo, da se obrnete na tehnično podporo, zagotovo gre za okvaro izdelka.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni. Imam akvarij s 60 l in zračno črpalko, ki daje 110 l / uro. Ali lahko uporabim ta difuzor? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Majhen model (23 cm) bo povsem primeren za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Matthieu
2 sporočila
matthieu fr
Torej mi svetujete, da namesto dveh (velikosti 44 cm), namestim samo enega razpršilnika? Ali pa je moja črpalka dovolj močna za dva razpršilnika? Resnično bi rad namestil dva razpršilnika velikosti 44 cm, tako da bi ustvaril videz "stene" mehurčkov skoraj po celotni dolžini akvarija? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Lahko brez težav namestite 2 difuzorja velikosti 44 cm. Vaša črpalka bo dovolj močna.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia
Matthieu
2 sporočila
matthieu fr
Pozdravljeni. Imam akvarij s 250 l (120 x 40 x 53 cm), zračno črpalko Tetra APS 300 z dvema izhodoma za difuzorje. Zanima me, ali je ta črpalka dovolj močna, da nanjo priključim 2 difuzorja po 44 cm (rad bi ustvaril "zid" mehurčkov na dnu akvarija). Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ker je vaša črpalka močna (300L/h), bi bilo priporočljivo izbrati večji model (44 cm), ki bo v vašem akvariju izgledal najlepše.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
jérôme
1 sporočila
jérôme fr
Pozdravljeni, pravkar sem si kupil 20-litrski akvarij, sem začetnik in ta lampa z LED lučmi različnih barv mi je zelo všeč, ampak ali lahko dam toliko zraka v 20-litrski akvarij? Ali ni preveč nevarno za ribe, če imajo preveč kisika? Hvala za vaš odgovor vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Difuzorji z mehurčki z LED-ami velikosti 20 cm imajo pretok 100 l/h. To je preveč za vaš akvarij s prostornino 20 l.Priporočamo, da izberete drug difuzor:https://www.zoomalia.com/animalerie/diffuseur-d-air-pour-aquarium-c-277-2.htmlLep pozdrav,Ekipa Zoomalia.
christelle
1 sporočila
christelle fr
dober dan, zanima me, ali ima rampa priseske? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Drska je opremljena z dvema sesalnima ventuzama na vsakem koncu.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia.
nadege
2 sporočila
nadege fr
Pozdravljeni,Katere barve LED luči so na voljo za večbarvno opcijo? Imate morda fotografijo?Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Paleta več barv vključuje: rdečo, modro in belo. Lep pozdrav,ekipa Zoomalia
Coraline
3 sporočila
coraline fr
Pozdravljeni, imam Osaka 260 z zmogljivostjo približno 244L. Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Za difuzor velikosti 20 cm bi lahko bila izbira 100 l/h ustrezna, vendar bi bilo bolje, da izberete 200 l/h iste znamke. Za 40 cm je zelo priporočljiva črpalka z zmogljivostjo med 300 in 400 l/h. Druge predloge najdete tukaj: https://www.zoomalia.com/animalerie/pompe-a-air-double-sortie-eheim-tres-silencieuse-p-6381.htmlZa dodatne informacije nas ne oklevajte kontaktirati.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Coraline
3 sporočila
coraline fr
Pozdravljeni, ali je zračna črpalka Eheim 3701 100 L/h dovolj močna za to vrsto mehurčka?Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ali nam prosim lahko sporočite kapaciteto vašega akvarija, da vam bomo lahko najbolje svetovali? Hvala in lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
AURELIEN
4 sporočila
aurelien fr
pozdravljeni, ali je zelo majhna zračna črpalka dovolj močna za takšen mehurček? hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,ne, zelo majhna zračna črpalka verjetno ne bo dovolj močna.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
SYLVIE
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, ali se luč prižge brez, da bi bil vključen razpršilnik zraka? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Da, sistem je priključen na običajno vtičnico.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
SYLVIE
2 sporočila
sylvie fr
Pozdravljeni, ali je ta difuzor prodajan skupaj s črpalko? Če ni, ali lahko dodam to črpalko k mojemu naročilu (ki je že potrjeno, vendar še ni dostavljeno)? Hvala za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

ne, ta razpršilec ne vsebuje črpalke. Če želite dodati črpalko, to lahko storite, saj vaše naročilo še ni bilo poslano. V tem primeru se obrnite na podporo Zoomalia, v razdelku "kje je moje naročilo" in navedite ime artikla z njegovo referenco, ki ga želite dodati.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo