Forum za akvaristiko

Razmnoževanje betta

Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Oceane
1 sporočila
oceane fr

Pozdravljeni vsi, ker sem videla številne ljudi, ki so ali pa so bili rejci bett, sem se odločila, da se veliko naučim o betti (borilni ribi). Februarja 2018 sem kupila betto crown tail, čeprav sploh ne vem, koliko je stara! Potem sem se odločila kupiti izbrano samico z repom polmeseca ... Še nisem jih razmnožila. Zdaj šele začenjam ... Postavila sem jih drugega poleg drugega, vsak v svoj akvarij.

Torej bom vzela (list catappa, rastline, kot so plavajoče rastline ali pa algne krogle in java mah), nato pa še grelec za temperaturo vode, ki bo znašala 28 °C, in majhen kos polistirena za mehurčkasto gnezdo. Potem bi rada po svojih najboljših močeh vzgojila svoje mladice, zato bi jim rada zagotavljala prehrano na osnovi artemia fluid (saj se v prvih dneh hranijo s tem, kar proizvajajo rastline), nato pa jih hranila takšnimi stvarmi, kot so vinske kisline ali ličinke komarjev ... in jih ločila po enem mesecu in pol, če bi katera kazala znake agresivnosti.

Moje vprašanje je bilo, ali sem vse razumela prav in lahko začnem, kot sem zgoraj omenila, ali sem morda kaj spregledala?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo