Vprašanja, razprave o izdelkih
9 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
isabelle
Pozdravljeni. Ali je potrebno kupiti posebno pištolo za uporabo tega silikonskega tubusa? Ali pa se tubus lahko uporablja brez kakršnih koli dodatnih orodij? Hvala vnaprej!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta silikon se uporablja kot silikon za kopalnico, z ali brez pištole. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jeremy
Pozdravljeni, s tem izdelkom sem zlepil noge svojega terarija. Ali je mogoče odlepiti noge, saj sem opazil, da so se premaknile. Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ko je silikon enkrat prilepljen na steklo (v vašem primeru na terarij), je edina rešitev (ker je silikon prožen, a suh) da ga prerežete z ostrim predmetom, da sprostite prilepljeni izdelek. Tako lahko uporabite na primer tanko rezilo britvice ali kutterja, pri čemer morate biti pozorni, da se ne porežete. Kasneje, če želite kaj znova prilepiti, morate uporabiti razmaščevalec kot je aceton, pri čemer morate paziti, da odstranite vse ostanke silikona, preden lepite z novim silikonom. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
jeremy
Pozdravljeni, lahko to uporabimo za izdelavo akvarija? Torej lepiti stekla med seboj?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta silikon je namenjen izključno za krepitev tesnjenja obstoječega akvarija. Zamenjal bo poškodovane ali obrabljene tesnilne mase. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
6 sporočila
jeremy
Ali je ta izdelek primeren za terarije, saj je "lepilo" za terarije črno. Prozorno je bolj diskretno.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Uporabite lahko za terarije. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
yassine
DOBERVER vam želim, rad bi prenovil tesnjenje mojega akvarija z dimenzijami 170x45x50. Koliko tub je potrebnih in ali je treba odstraniti staro tesnjenje ter dobro očistiti steklo (kar je težko) ali pa preprosto tesniti čez stari spoj s strganjem s pomočjo britvice? Hvala vam vnaprej
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetovali bi vam, da vzamete 2 tubi lepila, da boste prepričani, da ga imate dovolj.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia