Vprašanja, razprave o izdelkih Mousse anti nitrate NITRAX za filter Juwel
10 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christiane
Pozdravljeni, kupil sem akvarij JUWEL Primo 70 litrov, mi lahko poveste, kakšne velikosti naj naročim penaste filtre. Vnaprej hvala
1 sporočila
marc
Pozdravljena Christiane, jaz imam RIO 125 z nekaj več kot 100 litri in velikost filtra je "M", kar je najmanjša velikost. Velikost bi morali najti v dokumentih, ki so priloženi akvariju. Lep pozdrav, Marc.
3 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni,Za JUWEL 180 L, kakšne velikosti filtra bi moral kupiti?Prav tako, katere filtrene spužve bi moral kupiti, da se znebim finih zelenih alg?Najlepša hvala vnaprej.
1 sporočila
christian
zdravo, jaz za 200 litrov vzamem velikost M
3 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni, najlepša hvala. Moj je velikosti 180 litrov, toda predvidevam, da razlika ni ogromna. Zdaj vem, kaj kupiti. Še enkrat hvala.
470 sporočila
michel
Pozdravljeni, Če morate uporabljati to vrsto pene, to pomeni, da imate v vašem akvariju velik problem, bodisi zaradi pomanjkanja rastlin, ki porabljajo nitrate, bodisi zaradi kroničnega prehranjevanja. Najprej zmanjšajte količino hrane in dodajte več rastlin. Pravilna količina nitratov se giblje med 5 in 15 mg na liter vode. Michel
3 sporočila
jean-marie
Pozdravljeni Michel_M, res je, da svojim zlatim ribicam dajem veliko kosmičev, ker se vedno bojim, da bodo umrle in nimam nobene rastline. Upošteval bom vaš nasvet in zmanjšal količino hrane. Kar se tiče rastlin, bom še malo počakal, da vidim, če bo prišlo do izboljšave. Hvala za vaš poseg.
1 sporočila
geoffrey
Pozdravljeni, kakšne so točne mere teh filtrirnih pen v velikosti M, prosim?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Dimenzije so 9,5 x 9,5 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
fabrice
Pozdravljeni, imam akvarij Juwel Rio 240l. Kakšne velikosti gobica ustreza za njegov filter, saj sem naročil gobice velikosti M in so bile prevelike? Hvala vnaprej.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Potrjujemo, da za filter Filtre JUWEL Bioflow M/3.0 v akvariju RIO 240 potrebujete velikost M.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia