Vprašanja, razprave o izdelkih Zunanji elektronski filter EHEIM Professional 5E 350/450/700
27 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
anthony
Pozdravljeni, trenutno imam akvarij Aquatlantis s 420 litri neto (525 litrov bruto) prostornine. Kateri filter bi mi priporočili? Model 2076 do 450 litrov ali model 2078 do 700 litrov? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, eden ali drugi bo ustrezal, odvisno od števila gostujočih rib in ali so v akvariju žive rastline ali ne. Za močno zaraščen in šibko naseljen akvarij bo zadostovala 2076. Za močno naseljen akvarij bo potrebno dati prednost močnejši od obeh črpalk. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
269240
Pozdravljeni, imam akvarij s 400 litri in filter Rena Filstar XP 3, rad bi ga nadomestil z Eheim 2078 ali Eheim 2180. Rad bi vedel, kateri bi bil boljši za moj akvarij.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta filter bi moral biti primeren za vaš akvarij.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
2 sporočila
cedric
Pozdravljeni, zakaj črpalka 2078 ni opremljena s filtrirno maso, glede na njeno ceno. Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, ti močnejši filtri niso prodajani skupaj s filtrirnimi masami. Kupiti morate spodnji paket: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-de-masses-filtrantes-pour-filtre-professionel-3e-2076-et-2078-p-2025.html
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
1 sporočila
nell
Pozdravljeni, glede modela 2078 – ali je za zagon potrebno kupiti set pene in vate, ali sta že priloženi? - Kakšna je količina keramičnih kroglic, ki jih košare lahko vsebujejo?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tu je seznam nakupov za filter 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-de-masses-filtrantes-pour-filtre-professionel-3e-2076-et-2078-p-2025.html
Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
alain
kako poteka garancija v primeru težav? V trgovini izdelek vrnete in oni poskrbijo za vse, toda kako je na vaši spletni strani?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, v primeru težav se morate obrniti na službo za pomoč uporabnikom preko vašega spremljanja naročila in opisati svoj problem. Kontaktirali bomo dobavitelja, ki bo odločil o nadaljnjih korakih glede na težavo (vračilo izdelka v celoti ali samo enega dela).
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
2 sporočila
alain
za filter 2074 kaj je treba dodati ob nakupu - oglje, vato, filtrirno maso itd.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
V letu 2074 so vključene filtrirne mase.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
V letu 2074 so vključene filtrirne mase.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
1 sporočila
brice
Pozdravljeni,
Pišem vam v zvezi z nakupom na vaši spletni strani glede zunanjega elektronskega filtra eheim 2078. Pravkar sem ga začel uporabljati (8. 12. 13) in čeprav deluje brezhibno, sem opazil, da adapter za priklop filtra na električno napajanje povzroča hrup in se segreva.
Moje drugo akvarij težav z zunanjim elektronskim filtrom eheim 2076 nima, saj njegov električni napajalni adapter ne povzroča hrupa in se ne segreva.
Moje vprašanje je naslednje: Ali je normalno, da adapter električnega filtra povzroča hrup in se segreva, ali pa bi moral biti zaradi tega zaskrbljen?
Zahvaljujem se vam za vaš odgovor, ki ga nestrpno pričakujem.
Lep pozdrav
Pišem vam v zvezi z nakupom na vaši spletni strani glede zunanjega elektronskega filtra eheim 2078. Pravkar sem ga začel uporabljati (8. 12. 13) in čeprav deluje brezhibno, sem opazil, da adapter za priklop filtra na električno napajanje povzroča hrup in se segreva.
Moje drugo akvarij težav z zunanjim elektronskim filtrom eheim 2076 nima, saj njegov električni napajalni adapter ne povzroča hrupa in se ne segreva.
Moje vprašanje je naslednje: Ali je normalno, da adapter električnega filtra povzroča hrup in se segreva, ali pa bi moral biti zaradi tega zaskrbljen?
Zahvaljujem se vam za vaš odgovor, ki ga nestrpno pričakujem.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da se z vašo številko naročila obrnete na našo službo za pomoč strankam, ki bo kontaktirala dobavitelja.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
4 sporočila
pascal
Pozdravljeni, imam 600-litrski akvarij za diskuse in želel bi noter dati 2 črpalke, na primer 2080, saj že imam eno, poleg tega pa še 2075 v 450-litrskem akvariju in je čudovita. Toda oklevam tudi glede modela 2078, ker ne razumem povsem, zakaj je primerna samo za akvarije do 600 litrov, čeprav je večja in močnejša od modela 2080. Ali je to zaradi tega, ker ima 2080 dve sesalni cevi? In če bi izbral dve 2078 namesto dveh 2080, bi to kakorkoli vplivalo, saj diskusi potrebujejo popolno vodo, še posebej, če se kasneje odločim za 1000-litrski akvarij. Hvala, lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, res je, svetujemo vam lahko dve 2080 v vašem akvariju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, ali bi mi lahko povedali, kaj bi bilo potrebno za uporabo filtra ext 2078? Vnaprej se vam zahvaljujem. Lep pozdrav,
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za ta filter potrebujete:
- Komplet filtrirnih medijev za profesionalni filter 3e 2076 in 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-de-masses-filtrantes-pour-filtre-professionel-3e-2076-et-2078-p-2025.html
- Set pene in vate za profesionalni filter 3e 2076 in 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/set-de-mousse-et-ouates-pour-filtre-professionel-3e-2076-et-2078-p-6376.html
- Pene z aktivnim ogljem x3 za filter Eheim professionel 3e 2076 in 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/mousses-au-charbon-actif-x3-pour-filtre-eheim-professionel-3e-2076-et-2078-p-2026.html
- po izbiri: USB vmesnik za filter Eheim Professionel 350 450 in 700: https://www.zoomalia.com/animalerie/interface-usb-filtre-eheim-professionel-350-450-et-700-p-1541.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
- Komplet filtrirnih medijev za profesionalni filter 3e 2076 in 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/kit-de-masses-filtrantes-pour-filtre-professionel-3e-2076-et-2078-p-2025.html
- Set pene in vate za profesionalni filter 3e 2076 in 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/set-de-mousse-et-ouates-pour-filtre-professionel-3e-2076-et-2078-p-6376.html
- Pene z aktivnim ogljem x3 za filter Eheim professionel 3e 2076 in 2078: https://www.zoomalia.com/animalerie/mousses-au-charbon-actif-x3-pour-filtre-eheim-professionel-3e-2076-et-2078-p-2026.html
- po izbiri: USB vmesnik za filter Eheim Professionel 350 450 in 700: https://www.zoomalia.com/animalerie/interface-usb-filtre-eheim-professionel-350-450-et-700-p-1541.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
guillaume
Pozdravljeni, ali vaš paket vsebuje vse elemente (filtrirno maso, sito, cevi itd.)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Samo 2074 vsebuje filtrirne mase, 2076 in 2078 vsebujeta samo penasto blazinico in vato ter instalacijski material (priseske, cev za povratni tok in izhod, cevi). Filtrirne mase, ki so vključene v 2074, so: 1 predfiltracijska, 1 blazinica vate, Eheim Substrat pro, Eheim Mech Pro, Eheim bioMech. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
géraldine
Pozdravljeni, imam 240-litrski akvarij za mojo želvo, z zunanjim filtrom za (700L/h), vendar se mi zdi, da ni dovolj močan, zato bi rad vedel, kateri bi bil najbolj primeren? Hvala za vašo pomoč
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Filter, ki ga imate, se zdi popolnoma primeren za velikost vašega akvarija. Če pa imate akvarij z rastlinami, lahko izberete model, ki je večji.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Filter, ki ga imate, se zdi popolnoma primeren za velikost vašega akvarija. Če pa imate akvarij z rastlinami, lahko izberete model, ki je večji.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
3 sporočila
christian
Pozdravljeni. Sem nova stranka in mislim, da bom oddal naročilo (filter črpalke Eheim) in rad bi vedel, kaj moram storiti v primeru težav v času garancije. Naj vas obvestim po telefonu in vam črpalko ponovno pošljem na moje stroške ali pa krije te stroške vaše podjetje? In kako naj ravnati po preteku garancije, če pride do okvare, kje lahko popravim to opremo? HVALA. Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Garancijo krije proizvajalec. V primeru težav nas pokličite, da lahko diagnosticiramo problem. Če je potrebno, je treba črpalko vrniti (na vaše stroške), nato pa bo popravljena ali zamenjana.
Ko garancija poteče, ima Eheim v primerjavi z drugimi znamkami veliko prednost, saj boste lahko zelo enostavno našli rezervne dele za popravilo okvarjenih sklopov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Garancijo krije proizvajalec. V primeru težav nas pokličite, da lahko diagnosticiramo problem. Če je potrebno, je treba črpalko vrniti (na vaše stroške), nato pa bo popravljena ali zamenjana.
Ko garancija poteče, ima Eheim v primerjavi z drugimi znamkami veliko prednost, saj boste lahko zelo enostavno našli rezervne dele za popravilo okvarjenih sklopov.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
laurent
pozdravljeni, rad bi vedel, kateri filter med Eheim 2260 in Eheim elektronskim 2078 je boljši za akvarij s 600 litri hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, priporočamo filter 2078 za rezervoar s prostornino 600 litrov. S spoštovanjem, ekipa Zoomalia
1 sporočila
fabrice
pozdravljeni. Ali je filter EHEIM 2074 Pro 3 res primeren za akvarij s 220 litri in veliko rastlinami? Oklevam med JBL 901 Green Line in JBL 1501 Green Line. Kateri od teh dveh (901 in 1501) bi bil bolj primeren za akvarij s 220 litri? Skrbi me, da bo 901 prešibek in 1501 premočan... Prosim, svetujte mi. Vnaprej hvala. Zelo prijazno... OPOMBA: Trenutno uporabljam EHEIM Ecco Plus, ki je označen za 750 L/H, in je prešibek za pravilno filtracijo mojega akvarija. Še enkrat hvala vnaprej. Naročil bom glede na vaš odgovor...
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Filter EHEIM 2074 pro3 je kompatibilen do 450 litrov (tako da ne bi smelo biti težav s 220 litri). Kar zadeva vašo neodločnost med JBL 901 green line in 1501 green line, sta oba kompatibilna z akvarijem s prostornino 220 litrov. JBL 901 je kompatibilen od 90 do 300 L, 1501 green line pa do 400 litrov. JBL 901 bi moral biti torej dovolj za 220 litrov. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia