Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih Prodibio BioDigest Bactéries dénitrifiantes pour aquarium

23 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
valerie
8 sporočila
valerie fr
Pozdravljeni,

Ali je mogoče ta izdelek uporabiti v nano akvariju z rakci? Če je odgovor pritrdilen, kakšno je doziranje?

Hvala za vaš odgovor.
Olivier
1 sporočila
olivier fr
Pozdravljeni,
Na embalaži je označeno: Za uporabo na vsakih 15 dni za volumen:
od 120L do 1000L = 1 Ampula
od 1000L do 2000L = 2 Ampuli
od 2000L do 3000L = 3 Ampule
Osebno uporabljam ampule BioDigest že več kot dve leti. Za akvarije manjše od 120L, ki jih imam, sem uporabil eno ampulo na mesec namesto na vsakih 15 dni.
maxime
2 sporočila
maxime fr
Pozdravljeni, uporabljam ga vsak teden pri menjavi vode, eno ali dve ampuli glede na to, ali menjam vodo z ali brez čiščenja filtra, in z mojimi rdečimi češnjami ni nobenih težav.
valerie
8 sporočila
valerie fr
Hvala za vaše odgovore, to je zelo majhen akvarij s 20 litri, ali lahko notri dam 1 žarnico?
José
38 sporočila
josé fr
Pozdravljeni, v primeru uporabe résifilta, kam se naselijo bakterije prodibio? Ali jih absorbira smola? Hvala.
Pascal
1 sporočila
pascal fr
Pozdravljeni. Po uporabi ampul, ali bo cikel hiter (dni)? Ali bo po 4 tednih obstajalo tveganje za amonijak ali nitrite? Hvala.
Patrick
2 sporočila
patrick fr
Dober večer. Ta izdelek je odličen, vendar je osnovni izdelek, ne pa za popravilo po težavi z amonijakom... Osebno uporabljam eno ampulo na teden v 450 litrih in dve ob menjavi vode. Ne pričakujte ničesar spektakularnega, vendar lahko njegova opustitev povzroči težave, ki bi lahko bile... (spektakularne)
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljen. Dobro zasajen akvarij z dobro črpalko in brez prenatrpanosti deluje brez težav. Ni treba ničesar dodajati. Michel
Olivier
1 sporočila
olivier fr
Pozdravljeni, to ni vprašanje, ampak čestitke!!! Dobro sem prejel paket. Iskreno se zahvaljujem celotni ekipi ZOOMALIA. Naj se avantura nadaljuje z vašim podjetjem. Lep pozdrav, S spoštovanjem, Olivier FRANCOIS
Armelle
3 sporočila
armelle fr
Pozdravljeni, imam 200-litrski akvarij, vsak teden zamenjam približno 40 litrov vode. Ali moram ob vsaki menjavi vode, torej vsak teden, dodati ampulo Bio Digest. Lep pozdrav
Jérémy
155 sporočila
jérémy fr
Pozdravljeni,

Če je vaš akvarij dobro v ciklu in uravnotežen, ni potrebe po tem, da vsak teden dodajate žarnico. Enkrat na mesec zadostuje in predvsem takrat, ko čistite filtrirne mase z vodo iz akvarija, ki ste jo pravkar uporabili.

Lep pozdrav,
Jérémy
pierre
2 sporočila
pierre fr
Dober večer. Za moj akvarij s 450 litri dodajam ampulo Biodigest vsakih 15 dni ob čiščenju mojega pred-filtra zunanjega filtra. Ne pozabite ugasniti UV filtra za 24 ur, ko dodate ampulo Biodigest, da omogočite dobro razmnoževanje bakterij.
Vivian
6 sporočila
vivian fr
Pozdravljeni. Kdaj boste prejeli škatle s 30 žarnicami? Hvala za informacije, da jih lahko naročim. Zmanjkalo mi jih je :-((
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta referenca je trenutno v postopku dobave in bo na voljo tekom naslednjega tedna. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
FRANCK
1 sporočila
franck fr
Dober dan, koliko žarnic postavite za 500 L?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za akvarije od 120L do 1000L je potrebno zamenjati žarnico vsakih 15 dni.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Vivian
6 sporočila
vivian fr
Dober dan. Kdaj boste imeli na voljo škatle s 30 žarnicami? Že sem jih pri vas kupil, ampak jih na vaši spletni strani ne vidim več. Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pakiranje 30 ampul je naš dobavitelj prenehal dobavljati. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
mael
1 sporočila
mael fr
Pozdravljeni, kakšna je razlika med referenco 34031 in referenco 14836? Ker je cena različna za isti izdelek in količino (6 žarnic biodigest). Kako pogosto jih uporabljati za akvarij z morsko vodo? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Dejansko je šlo za isti izdelek, zato smo odstranili referenco 14836.

Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalie
sandrine
5 sporočila
sandrine fr
med menjavo vode dodajam ampule bio digest, ali lahko dodam tudi nutrafin aqua plus in nutrafin cycle kot dopolnilo?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da te izdelke dodate posamično.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
AMPARO
4 sporočila
amparo fr
Ali je ta izdelek primeren za sladkovodni akvarij?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Da, bakterije Bio Digest so enako učinkovite tako v sladkovodnem kot morskom akvariju. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo