Forum za akvaristiko

Problem št. 3

1 odgovor
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
sylvain
1 sporočila
sylvain fr
Pozdravljeni vsi skupaj, razložil vam bom svojo težavo; v začetku februarja sem kupil akvarij s 140 litri in vse je bilo v redu. Vendar pa so mi pred enim mesecem poginile številne ribe, predvsem gupiji, mislim, da zaradi nitritov ali nitratov zaradi napak začetnika. Kupil sem JBL testne trakove za testiranje vode in NO3 je bil med 100 in 250, svetovali so mi, naj manj hranim ribe, manj prižigam neonske luči in naj izvedem menjavo vode. To sem počel tri tedne, a brez sprememb. Pred nekaj dnevi sem odšel v specializirano trgovino, kjer mi je prodajalec svetoval, naj kupim zračno črpalko, ker je nisem imel, a tudi to ni prineslo sprememb... Imel sem sterilizator vode Chihiros Doctor, ne vem, če je to povezano, ampak zdaj sem ga odstranil... Dodal sem nove bakterije, a še vedno ni sprememb... Ne vem več, kaj naj storim!!??
Josette
23 sporočila
josette fr

Dober dan

Najprej, ali ste akvarij zagnali s filtrom in ga pustili delovati en mesec, preden ste notri dali ribe? Ste v tem času opravili tudi teste?

Koliko rib imate in katere vrste?

Ko menjate vodo, jo pustite, da počiva 24 ur, preden jo uporabite?

Ali čistite vaše filtrirne mase pod pipo (kar nikoli ne smete početi)?

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo