Forum za akvaristiko

prenos akvarija

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Fabien
6 sporočila
fabien fr

Pozdravljeni,

Imam 36-litrski akvarij s 5 samicami gupijev, 2 mladima gupijevima in najmanj 4 gupijevimi mladiči, 9 neonkami in 1 ancistrusom.

Sprva so mi dali 3 samce in 6 samic gupijev za začetek, od katerih so bile nekatere že breje. Več jih je umrlo, zato mi je ista oseba dala nove samce in samice, hkrati pa sem kupila še 3 samice v trgovini zaradi prevelikega števila samcev v primerjavi s samicami.

Do danes so vsi samci umrli, ostali pa so samo tisti ribe, ki sem jih naštela, vključno s tremi iz trgovine.

V isti trgovini sem dala testirati vodo; prodali so mi osmotsko vodo, ker je bila pretrda.

Še 2 ribi sta umrli, nimajo belih madežev, in hrana je primerna.

Kaj je moj problem?

Jacques
3 sporočila
jacques fr

Pozdravljeni,

problem je, da imate v akvariju preveč rib. Onesnaženje mora biti ogromno. Ali ste analizirali vašo vodo, da bi ugotovili njene parametre? Poleg tega mladiči ali dojenčki ne morejo živeti z odraslimi ribami, saj jih bodo ti pojedli. Nadalje, osmozirana voda se ne sme uporabljati kar tako, treba jo je cepliti z bakterijami, ker jih ne vsebuje. Če lahko, priskrbite si večji akvarij in se pozanimajte v drugi trgovini, vaša se mi zdi čudna.

Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer,

iz te objave je razvidno, da v "tvoji" trgovini lahko prodajajo tako akvaristiko kot tudi ponarejeno ali prirejeno meso, ali kaj drugega.

Ponovno, preden se lotimo akvaristike, se pozanimamo pri kompetentnih ljudeh (klubi, drugi akvaristi kot smo mi, ...), ne pa v trgovinah, ki prodajajo (čeprav se še najdejo dobri akvaristi v trgovinah za male živali (vendar je to redko)).

Akvaristično. 

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo