Vprašanja, razprave o izdelkih Hamiform Optima + popolna hrana za dihurje

6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
MAGALIE
1 sporočila
magalie fr
Pozdravljeni, od katere starosti se lahko začne dajati te brikete? Hvala
Cyrille
1 sporočila
cyrille fr
Pozdravljeni, rad bi vedel, koliko časa traja paket za eno samo dihurje? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

To je odvisno od količine, ki jo dajete ob vsakem obroku, traja približno en mesec.

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
CINDY
1 sporočila
cindy fr
Pozdravljeni, sem redna stranka vaše strani, vendar nisem mogel naročiti peletov Hamiform Optima+ za moje podgane, ker jih ni bilo mogoče najti na strani. Rad bi izvedel razlog in predvsem, ali bodo spet na voljo na vaši strani. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Obveščamo vas, da je izdelek v postopku ponovnega polnjenja zalog in bo kmalu spet na voljo na spletni strani. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Yaël
3 sporočila
yaël fr
Pozdravljeni, ali lahko to jed damo mlademu dihurju? Hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Za mladega dihurja vam priporočamo to vrsto izdelka: https://www.zoomalia.com/animalerie/repas-premium-optima-jeune-furet-p-11700.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo