Vprašanja, razprave o izdelkih Gugalnica za zajce in glodalce
12 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
marie
Pozdravljeni, želel bi vedeti, kdaj bodo izdelki ponovno na zalogi? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti izdelki so trenutno v postopku ponovnega zaloge in bodo na voljo v približno desetih dneh. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eglantine
Pozdravljeni,
Ali je stikalo dostavljeno sestavljeno?
Lep pozdrav
Ali je stikalo dostavljeno sestavljeno?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Preklop je že sestavljen ob dostavi. Lep pozdrav, Madeline iz Zoomalia
22 sporočila
isabelle
Pozdravljeni, kakšna velikost je potrebna za morskega prašička? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Svetujemo vam, da izmerite vašega morskega prašička, da izberete velikost, ki mu ustreza.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
4 sporočila
léa
Pozdravljeni,
Katero velikost mi priporočate za podgano?
Ali prikazane dimenzije označujejo dolžino/širino/višino ali dolžino/višino/širino?
Lep pozdrav
Katero velikost mi priporočate za podgano?
Ali prikazane dimenzije označujejo dolžino/širino/višino ali dolžino/višino/širino?
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Vse mere na spletnem mestu so podane v dolžina x širina x višina.
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
Lep pozdrav,
Madeline iz Zoomalia
3 sporočila
léna
Pozdravljeni, ali bi bilo preklopno stikalo primerno za pritlikavega kunca ušarčaka ali pa za vsakega kunca ušarčaka? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta preklop bi moral ustrezati, svetujemo, da izmerite svojega zajca, da se odločite, katero velikost izbrati.
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
6 sporočila
nathalie
Pozdravljeni, ali je 33471 gugalnica res na prvi fotografiji? Hvala
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Prva fotografija res ustreza najmanjšemu modelu. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
10 sporočila
soraya
Ali bi gugalnica Natura Living, velikosti 32 x 7 x 14 cm, ustrezala pritlikavemu angora kuncu?