Vprašanja, razprave o izdelkih

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Karine
3 sporočila
karine fr
Pozdravljeni, do 6. meseca morajo imeti zajci na voljo kvalitetne ekstrudirane hrane kolikor želijo in prav tako sena kolikor želijo. Absolutno se morajo izogibati žitaricam, saj so zajci strogi rastlinojedi. Lahko se usmerite k izdelkom firme Versele Laga ali pa Grainless junior.
Sandra
1 sporočila
sandra fr
Pozdravljeni, želel bi izvedeti, do katere starosti je potrebno dajati mladičem hrano za mlade kunci? Hvala.
Céline
86 sporočila
céline fr
Pozdravljeni, rekel bi, da prvo obdobje pri pritlikavih kunčkih traja 6 mesecev. Moji so stari 7 mesecev in sem jim začel dajati hrano za odrasle pritlikave kunce.
Françoise
2 sporočila
françoise fr
Pozdravljeni. Mladinski krmni izdelki se lahko dajejo do dopolnjenih 6 mesecev, nato pa postopoma preidete na odraslo hrano tako, da ji dodajate polovično količino mladinske hrane in polovično količino odrasle hrane. Jaz sem prešla na hrano Versele Laga Cuni Nature (pri Zoomalii obstajata dve formuli mešanic: ena je popolna, druga pa nekoliko lažja za zajce, ki bi imeli nagnjenje k pridobivanju teže). Ta prehrana se mi je zdela bolj naravna od Nutrimeala, ki po mojem okusu vsebuje preveč barvil. Priporočam, da na strani Zoomalia preverite opis formule, sestavine so zelo natančno opisane, kar vam omogoča, da primerjate mešanice glede na blagovne znamke. Francoska linija Hamiform ekoloških peletov je tudi odlična linija prehranskih izdelkov: resnično priporočam, vključno s senom Hamiform zelo lepe kakovosti in različnih vrst (klasično seno, seno z regratom, lucerna, meta... Mojih 5 zajcev ga obožuje.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo