Potrebujem pomoč!!
Brez odziva
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
catherine
Pozdravljeni, pred nekaj meseci sem dobila majhnega kunčka, in za moj rojstni dan mi je prijateljica kupila zajca od posameznika, ki ji je rekel, da je samička, zato se nisem obremenjevala s preverjanjem in sem ga dala skupaj z mojim kunčkom. Morala sem oditi za en teden zaradi službenih razlogov, zato sem prepustila skrb za moja dva kunca mojemu bratu, vendar je on, razen hranjenja in čiščenja kletke, nanju ni posebno pazil. Ko sem se vrnila, sem šla po kunce in po nekaj urah sem opazila, kako se moj kunček pari, zato sem ju hitro ločila. Na žalost mislim, da je moja kunčica breja. To se je zgodilo med 08. marcem in 14. marcem. Njeno trebušče se je zaoblilo, njen vedenje se je spremenilo, nato pa sem pred nekaj dnevi opazila, da si je začela nositi stvari v usta, iz česar sem sklepala, da si želi narediti gnezdo, naslednji dan si je izpulila dlake, naslednji dan si jih je izpulila še malo več, od takrat jih ni več izpulila in to je že dva dni. Danes je razgradila lep karton, poln sena in slame, ki sem ji ga pripravila, in seveda iz svojih dlak, ki se jih nisem dotaknila s prsti. Ne vem, kdaj naj bi moja kunčica skotila, vendar mislim, da je že presegla rok. Prosim, ali mi lahko pomagate?