Vprašanja, razprave o izdelkih
6 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
joel
Pozdravljeni,
Je mogoče s tem dozirnikom dozirati hrano v obliki kosmičev za zlate ribice?
V primeru negativnega odgovora, ali imate učinkovit dozirnik za kosmiče, ki bi deloval 3 tedne?
Hvala vnaprej.
Lep pozdrav,
J Coiffier
Lep pozdrav
Je mogoče s tem dozirnikom dozirati hrano v obliki kosmičev za zlate ribice?
V primeru negativnega odgovora, ali imate učinkovit dozirnik za kosmiče, ki bi deloval 3 tedne?
Hvala vnaprej.
Lep pozdrav,
J Coiffier
Lep pozdrav
1 sporočila
kamel
Pozdravljeni, tega dozirnika več nimam, a se spominjam, da ni bil primeren za bleščice. Ker sem imel koi krape, sem kupil okrogle granule in to je delovalo dobro. Vendar ne vem, ali obstajajo granule za vaše vrste rib. Lep pozdrav
1 sporočila
joël
Pozdravljeni, Distributer P7000 je naprava za doziranje "pond sticks" palčk za ribnike. Brez garancije je za uporabo s kosmiči, ki se običajno uporabljajo za akvarije. Deloval bi lahko tudi s kosmiči, ker jih naprava dozira s pomočjo vijačnega transporterja. Ta distributer je zanesljiv, pod pogojem, da je izhod za hrano zaščiten pred dežjem. Lep pozdrav
1 sporočila
sarah
Pozdravljeni, ali bi bil primeren za distribucijo kozje hrane, sestavljene iz kosmičev in peletov maksimalne dolžine 2 cm in premera 5 mm? Imate morda drug avtomatski razdelilnik, ki bi ga lahko predlagali? Hvala!
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ni mogoče uporabiti tega tipa razdelilnika za koze. Ni posebej prilagojenega razdelilnika, poskusiti bi morali z avtomatskim razdelilnikom za pse. https://www.zoomalia.com/animalerie/distributeur-pour-chien-c-235-1.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sebastien
Ali lahko dobimo predstavitev v francoščini, lahko to programiramo za mesec dni za velik akvarij s ciklidi?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Za zdravje vaših rib je pomembno, da redno prejemajo kontrolirane porcije, da se maksimizira njihova rast in vitalnost, brez tveganja prekomernega hranjenja.
Lepo pozdravljeni,
Madeline iz Zoomalie
Lepo pozdravljeni,
Madeline iz Zoomalie