Pomoč - Zlati hrček ni dobro
2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
myrtille
Pozdravljeni vsi skupaj, moj 3-letni zlati hrček Winnie se mi ne zdi v redu. Ima zelo hitro dihanje (na straneh) in počne nekaj zelo nenavadnega: zdi se, da si praska dlesni in široko odpira usta, kot bi imel nekaj, kar mu povzroča nelagodje. Ne stoji več tako trdno na svojih tačkah, večkrat pade po ravnem, ko se postavi na zadnje noge, in omahuje. Se vam je to že kdaj zgodilo?
Vem, da že postaja star, a ne vem, kaj naj storim, da ne bi trpel, čeprav se ne zdi, da bi bil v slabi kondiciji.. (Koliko stane obisk pri veterinarju za hrčka?)
Hvala za vaše odgovore
Vem, da že postaja star, a ne vem, kaj naj storim, da ne bi trpel, čeprav se ne zdi, da bi bil v slabi kondiciji.. (Koliko stane obisk pri veterinarju za hrčka?)
Hvala za vaše odgovore
3 sporočila
cecile
Dober večer, Da, to so zaskrbljujoči znaki, cene za posvet pri veterinarju se razlikujejo, ampak povprečna cena je okoli 50€. Je pojedel morda kaj neobičajnega? Pazite, da se ne prehladi, namestite ga na brisačo z grelno blazino (voda topla, a ne prevroča) spodaj. To ga bo vsaj delno olajšalo bolečin. Vendar je obisk veterinarja vseeno najboljša rešitev za Winnieja. Veliko poguma vama želim. Cécile
2 sporočila
myrtille
Najlepša hvala za vaš odgovor!! Prav, najlepša hvala za informacije. Po pravici povedano ne ravno, vendar že nekaj časa ni povsem v redu, poleg tega, da je dihal hitro, je začel tudi izgubljati popoln nadzor nad svojimi tacami. Danes se mi zdi bolje, ni več hitrega dihanja, a še vedno opažam izgubo ravnotežja in drgnjenje dlesni. Skril se je v svojo hišico in naredil ogromno barikado pred njo. Hvala za vse te informacije, bom to storil.