Pomoč - Zlati hrček ni dobro

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Myrtille
2 sporočila
myrtille fr
Pozdravljeni vsi skupaj, moj 3-letni zlati hrček Winnie se mi ne zdi v redu. Ima zelo hitro dihanje (na straneh) in počne nekaj zelo nenavadnega: zdi se, da si praska dlesni in široko odpira usta, kot bi imel nekaj, kar mu povzroča nelagodje. Ne stoji več tako trdno na svojih tačkah, večkrat pade po ravnem, ko se postavi na zadnje noge, in omahuje. Se vam je to že kdaj zgodilo?

Vem, da že postaja star, a ne vem, kaj naj storim, da ne bi trpel, čeprav se ne zdi, da bi bil v slabi kondiciji.. (Koliko stane obisk pri veterinarju za hrčka?)

Hvala za vaše odgovore
Cecile
3 sporočila
cecile fr
Dober večer, Da, to so zaskrbljujoči znaki, cene za posvet pri veterinarju se razlikujejo, ampak povprečna cena je okoli 50€. Je pojedel morda kaj neobičajnega? Pazite, da se ne prehladi, namestite ga na brisačo z grelno blazino (voda topla, a ne prevroča) spodaj. To ga bo vsaj delno olajšalo bolečin. Vendar je obisk veterinarja vseeno najboljša rešitev za Winnieja. Veliko poguma vama želim. Cécile
Myrtille
2 sporočila
myrtille fr
Najlepša hvala za vaš odgovor!! Prav, najlepša hvala za informacije. Po pravici povedano ne ravno, vendar že nekaj časa ni povsem v redu, poleg tega, da je dihal hitro, je začel tudi izgubljati popoln nadzor nad svojimi tacami. Danes se mi zdi bolje, ni več hitrega dihanja, a še vedno opažam izgubo ravnotežja in drgnjenje dlesni. Skril se je v svojo hišico in naredil ogromno barikado pred njo. Hvala za vse te informacije, bom to storil.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo