Vprašanja, razprave o izdelkih Poliestrska jama za kače
11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
2 sporočila
jordan
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali bo ta skrivališče ustrezalo mojemu kraljevskemu pitonu, ki meri manj kot 80 cm, in če da, kje naj namestim sondo svojega termostata, da bi dosegel želeno temperaturo v kletki, saj opažam, da je tla zaprta v nasprotju z mojo trenutno skrivališčem, ki je odprto, torej moj piton je v stiku s substratom, in ali lahko damo substrat v njegovo skrivališče ali ne? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Ta jama bo za vašo kačo pretesna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Ta jama bo za vašo kačo pretesna.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
7 sporočila
arnaud
Pozdravljeni, ali je primerna za kraljevega pitona starega 10 let (1m40)? Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Te jame bodo za vašega pitona pretesne. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cedric
Pozdravljeni, ali je to dovolj za vlažno skrivališče za odraslega leopardjega gekona, hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Da, to deluje kot skrivališče za gekone.
Pomembno je, da izmerite svojo žival, da izberete najbolj ustrezno velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Pomembno je, da izmerite svojo žival, da izberete najbolj ustrezno velikost.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
eric
Pozdravljeni, Ali je to dovolj veliko za odraslo elapho? Približno 120 cm dolgo. Hvala za vaš odgovor
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Največja velikost jame bo brez težav ustrezala odrasli Elaphe, seveda če gre za vrsto Panterophis guttatus. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
kévin
Pozdravljeni, kakšna velikost bi bila primerna za kraljevega pitona?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, to močno odvisi od velikosti vašega pitona (tudi od njegove vrste). Če mu zagotovite preveliko votlino v pričakovanju njegove odrasle velikosti, se morda kot mladič ne bo dobro počutil v njej, in obratno. Poleg tega, če je vaš piton na primer Regius, bo zagotovo raje imel tesno skrivališče, tudi če ga to omejuje, kot pa preveliko skrivališče. Poznavanje vrste vašega plazilca in njegovega stanja je potrebno za določitev primerne votline zanj. Ne oklevajte, da se obrnete nazaj k nam z več informacijami, z veseljem vam bomo odgovorili.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
3 sporočila
eric
je tudi primerna za gekone? Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,Vse je odvisno od velikosti vašega gekona, toda da, lahko ga uporabite tudi za vašo žival.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia