Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

11 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
DOLORES
1 sporočila
dolores fr
Pozdravljeni, ali lahko postavim akvarij Aqua 70 na to pohištvo. Dimenzije mojega akvarija so 58 v dolžino in 32 v širino.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Vaš akvarij je za to pohištvo preširok. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Simone
1 sporočila
simone fr
Pozdravljeni, ali je pohištvo res prodano skupaj z akvarijem? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Akvarij Aquadream 60 bel je naprodaj ločeno. https://www.zoomalia.com/animalerie/aquadream-blanc-60-54-litres-avec-eclairage-led-p-24965.html https://www.zoomalia.com/animalerie/aquarium-aquadream-60-noir-ou-blanc-54l-p-5117.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Michaël
1 sporočila
michaël fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije zgornje police (tiste, ki podpira akvarij)?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, dimenzije pladnja so 60 x 30 cm. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
virginie
1 sporočila
virginie fr
Pozdravljeni, lahko mi, prosim, posredujete dimenzije niš? Hvala. Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Police za to pohištvo imajo naslednje dimenzije: dolžina 22 cm / višina približno 32 cm. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
Huguette
1 sporočila
huguette fr
Pozdravljeni, ali je pohištvo primerno za 54L? Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta kos pohištva bi glede na težo moral biti primeren, odvisno od mer vašega akvarija.
Lepo pozdravljeni,
Sandy iz Zoomalia
Sabrina
1 sporočila
sabrina fr
Pozdravljeni, rad bi kupil komplet pohištva in akvarija na vaši spletni strani, vendar mi lahko poveste, če bi to pohištvo ustrezalo akvariju, ki ga želim, to je akvarij Aqua 60 Light bel 48l ref 43281, ki sem ga videl tudi na vaši spletni strani? Hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta akvarij je popolnoma primeren za to pohištvo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo