Vprašanja, razprave o izdelkih Podloga za male sesalce COCO CLEAN 20 litrov - Podloga za glodalce
4 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
christophe
Pozdravljeni, razmišljam o nakupu gerbile, svetovali so mi uporabo kokosovega substrata, vendar bi rad vedel, kako to deluje. Ali ga moram zmočiti pred uporabo ali je kot leseni sekanci, da je samo stisnjen. Lep pozdrav
1 sporočila
naya
Za gerbile raje uporabite konopljo ali lan ali ne-smolnate sekance, da lahko gradijo rove. Ta postelja se lahko uporablja samo na majhnem območju. Na Facebooku obstajajo skupine, ki vam lahko bolje svetujejo.
7 sporočila
laura
Tanini so strupeni za miši, rad bi vedel njegovo koncentracijo in vaše mnenje o tem. Hvala
1 sporočila
romain
Pozdravljeni, uporabljam to posteljnino za svojo morsko prašičko, zelo sem zadovoljna, in rada bi vedela, če jo lahko uporabim tudi za svojega ruskega hrčka, ki ga bom kmalu dobila, ali bi bila ta zanje nevarna? Vnaprej se vam zahvaljujem. S spoštovanjem
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, To steljo lahko uporabite za svojega ruskega hrčka. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia