Forum za akvaristiko

poškodovane plavuti

3 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
delphine
7 sporočila
delphine fr

Moj ciklasoma nigrofasciatum je tako pretepel svojo zaročenko, da bi pojedel njihova jajčeca, da ima moja uboga Angela zdaj povsem uničene plavuti. Dala sem jo na stran v drstišče, da se pomiri. Kaj mi priporočate za zdravljenje njenih plavuti poleg vitaminov?

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo Alex!

Uh, to pa je nadležno... Na spletnem mestu je izdelek (ne vem, ali je dober ali ne, ker ni mnenj uporabnikov), imenuje se StressGuard, celilno sredstvo za ribe. Deluje na poškodovane ribe. Potem pa ne vem, ali je učinkovit ali ne...

Se vidimo kmalu!

delphine
7 sporočila
delphine fr

Pozdravljena Sandra, hvala za tvoj odgovor.... videla sem ga tudi, ampak ker trenutno ni mnenj, oklevam!!!

Sandra
261 sporočila
sandra fr

Živjo Alex,

Razumem tvojo oklevanje... Za vse, ki to berejo: če ste preizkusili ta izdelek, prosimo, delite z nami vaše mnenje!

Se kmalu slišimo Alex, sporoči nam novosti o Angeli

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo