Forum za akvaristiko

Poškodba mojega bojevnika

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
marie
1 sporočila
marie fr
Pozdravljeni, mislim, da je za to kriv moj maček, moj borec ima belo bulo na strani. Moral je dobiti praskec. Ali je treba kaj storiti ali bo to samo ozdravelo? Govorili so mi o soli?
Michel
470 sporočila
michel fr
Pozdravljeni,Nisem prepričan, da je to delo mačke, nekatere ribe razvijejo kožne okužbe, med drugim borci, kolizije, pogosto zaradi vode, ki ni prilagojena njihovim potrebam. Poskusil sem že več tako imenovanih zdravljenj, nobeno ni ozdravilo, vedno se je končalo s smrtjo ribe.Morda imajo na forumu akvaristov čudežne rešitve?Michel
Samuel
3 sporočila
samuel fr
Dober večer. Ta pena, ki jo lahko opazite, je posledica gliv, ki so naravno prisotne v mineralizirani vodi. Za zdravljenje vam svetujem hitre kopeli v slani vodi (21 g), razmaknjene čez več dni. Ali nam lahko poveste več o vodi, ki jo uporabljate za vzdrževanje vaše ribe. Idealna voda iz trgovine bi bila Volvic voda, ki ima nizko mineralnost.

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo