Vprašanja, razprave o izdelkih Plezalna stena

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Maude
6 sporočila
maude fr
Pozdravljeni, ali veste, iz katere vrste lesa je izdelan celoten predmet? (Glavno stojalo, prečke lestve itd...) Ker so moje podgane zelo rade grizle prečke in bi rada kupila palčke za grizenje iz iste vrste lesa...
Johan
2 sporočila
johan fr
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije te plezalne stene, ali lahko služi kot most? Hvala
Mélissa
1 sporočila
mélissa fr
Ni velik, bolj je za podgane, hrčke, miši... Dal sem ga v kletko mojega morskega prašička in čeprav ga ne uporablja, dobro izgleda... Kot most se lahko uporabi, ja, to je dobra ideja!
Erika
1 sporočila
erika fr
Pozdravljeni, ali bi to bilo primerno za morske prašičke?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ta zid je prilagojen glodavcem, vaš morski prašiček se bo lahko igral z njim. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
roxane
3 sporočila
roxane fr
živjo, to je za pritlikavega zajca prosim za hiter odgovor hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

To bo popolnoma ustrezalo vašemu pritlikavemu kuncu!

Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
63109@RGPD.fr
1 sporočila
Pozdravljeni, rad bi kupil v tej paleti za glodalce lesene hiše, dodatke itd..., vendar so ti namenjeni mojim rakom puščavnikom!!! Ker na trgu ni ničesar za njih... Lahko mi prosim poveste, katera vrsta lesa je uporabljena in ali je to mogoče, saj so nekatere vrste lesa strupene? Hvala vam vnaprej
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
Izdelki Natural Living so izdelani iz kitajskega bora.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo