Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
Michel
470 sporočila
michel fr
Ne razumem, zakaj Zoomalia prodaja take stvari. Za nekatere ribe (trije killiji ali sama bojna ribica) je potreben najmanj 30L akvarij. Michel
Nathalie
2 sporočila
nathalie fr
Kakšno vrsto ribe lahko damo v okroglo akvarij?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,
To so bolj specializirani akvariji za zlate ribice.
Lepo pozdravljeni,
Ekipa Zoomalia
Ludivine
2 sporočila
ludivine fr
Vem, da je vprašanje staro, ampak za tiste, ki bi jih morda mikalo kupiti to kroglo: v to kroglo ni mogoče dati nobene ribe, še manj pa zlato ribico, ki potrebuje 100 litrov na zlato ribico, veliko filtra in ki v odraslosti lahko merijo več kot 20 cm. Umrejo v kroglah, ker njihovo telo ne raste, a notranji organi vseeno, torej. Ne razumem, kako lahko spletno mesto, kot je Zoomalia, ki pravi, da je za dobro počutje živali, še vedno prodaja takšno vrsto akvarija in pravi, da lahko vanj damo ribe in še huje, zlate ribice. Prodajajte manj, a prodajajte bolje.
jacques
1 sporočila
jacques fr
Nikoli nisem dal zlatega ribica, ker je bila posoda zlomljena, so ga dali v denarnico za 20,98€, vendar ko sem želel uporabiti denarnico za 20,98€ pri transakciji, je denarnica izginila, zato sem preklical naročilo, poslal e-pošto in pismo, brez odgovora. Zato od takrat ne naročam več pri Zoomalia, konec, bom ponovno naročil, ko mi bo Zoomalia povrnil teh 20,98€, drugje sem kupil plastično posodo, ker je bila steklena, če bi jo dobro zapakirali, se ne bi zlomila. Lep dan vam želim, naj Zoomalia prevzame odgovornost, niso korektni.
Zoomalia
274 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Jacques_L, Da vam lahko zagotovim natančen odgovor, mi lahko sporočite številko vašega naročila? Pričakujem vaš odgovor, Anaïs iz Zoomalia
Didier
8 sporočila
didier fr
Kakšno vrsto zračnega razpršilca naj uporabim v tako okrogel akvarij? Moj ima prostornino 6 litrov.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,V okroglem akvariju je težko namestiti zračno črpalko, saj je oprema, ki spada zraven, mehka in prozorna zračna cev, difuzor zraka in protipovratni ventil. Če pa kljub temu želite namestiti enega, izberite takšnega, ki je primeren za velikost vašega akvarija (majhen).Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo