Vprašanja, razprave o izdelkih
5 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
thomas
Pozdravljeni. Ali je prikaz temperature na tem modelu neprestan, ali je možno ga ugasniti (ali se samodejno izklopi, ko je želena temperatura dosežena)?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, prikaz temperature je za to ogrevanje konstanten. Lep pozdrav, ekipa Zoomalia
1 sporočila
min
Pozdravljeni,
imam več nanokock z običajnim ogrevanjem. Iščem drug, manjši in bolj diskreten model. Ta grelec nima nobenega mnenja. Ali ni 55W "premočan" za akvarij s 10 litri? Kar se tiče porabe, je to ekonomično? Kateri je boljši? Je bolje, da kupim model spodaj, s 25 W?? Ali 50W za 10 litrov? Ker mi vedno govorijo, da potrebujemo en vat na liter.
Hvala,
PS: zaenkrat so samo bojne ribice.
imam več nanokock z običajnim ogrevanjem. Iščem drug, manjši in bolj diskreten model. Ta grelec nima nobenega mnenja. Ali ni 55W "premočan" za akvarij s 10 litri? Kar se tiče porabe, je to ekonomično? Kateri je boljši? Je bolje, da kupim model spodaj, s 25 W?? Ali 50W za 10 litrov? Ker mi vedno govorijo, da potrebujemo en vat na liter.
Hvala,
PS: zaenkrat so samo bojne ribice.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Smart grelec je res 55W, vendar ker je grelni element kratek, je primeren za prostornine od 0 do 40 litrov. Torej ne bo premočan. Dejanska poraba električne energije grelca je odvisna od njegove nominalne moči, pa tudi od potrebe po toploti akvarija. Močnejši grelec bo sicer porabil več energije kot šibkejši grelec, vendar bo deloval krajši čas, da doseže ciljno temperaturo. Tako je poraba grelca funkcija njegove toplotne učinkovitosti (izkoristka) in potrebe po temperaturi akvarija. Smart grelec je zaradi svojega natančnega nastavljanja in kontrole temperature z digitalnim prikazom zelo dobra izbira. Lep pozdrav, Christelle iz Zoomalie
1 sporočila
yannick
Pozdravljeni, kakšne so dimenzije in dolžina kabla, prosim? Kakšna je obseg nastavljivega termostata, prosim? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni,
Dolžina žice je 1m30 in njeno območje je od 18 do 34 °C.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia
Dolžina žice je 1m30 in njeno območje je od 18 do 34 °C.
Lep pozdrav,
Sandy iz Zoomalia