Vprašanja, razprave o izdelkih
24 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
quentin
Pozdravljeni, Rad bi kupil elektrode (izgubljene) ločeno, ali je to mogoče? Lep pozdrav
28 sporočila
sophie
Pozdravljeni, ponujamo prodajo kompatibilnih elektrod, ki jih najdete tukajhttps://www.zoomalia.com/animalerie/grandes-electrodes-de-rechange-pour-collier-anti-aboiement-zolia-pour-barking-stop-barking-stop-lux-et-teach-n-learn-p-38061.htmlLep pozdravSophie iz Zoomalie
2 sporočila
claire
Pozdravljeni, ta teden sem prejel ovratnico, vendar funkcija proti lajanju ne deluje. Ali je kdo že imel ta primer? Hvala
1 sporočila
sebastien
Pozdravljeni, pri mojem je funkcija proti lajanju delovala... dokler je ovratnica delovala, torej 3 mesece. Preberite navodila, funkcija se lahko aktivira ali deaktivira.
2 sporočila
claire
Ja, to je drugi, ki ga kupujem, prvi je deloval brez težav, vendar tokrat ne moremo ničesar storiti, nismo uspeli...
1 sporočila
marie thérèse
pozdravljeni, funkcija proti lajanju nikoli ni delovala
2 sporočila
nadia
Imam ogrlico, ki ne deluje več
2 sporočila
lucie
Pozdravljeni, tudi moj ne deluje več, kupljen konec decembra, sploh še ni minilo 5 mesecev uporabe.
2 sporočila
nadia
ALI OBSTAJA GARANCIJA?
2 sporočila
lucie
običajno da....
1 sporočila
anthony
Enako zame, 5 mesecev po HS.
1 sporočila
emma
Pozdravljeni, ali je vodoodporen?
1 sporočila
sandrine
Da
3 sporočila
agnes
Če prav razumem, je ta ovratnica samodejna za ustavitev laježa ali je potrebno pritisniti na gumb?
1 sporočila
delphine
Ovratnica ima več funkcij. Uporabite lahko dražljaje (pisk, vibracije ali električni šok) z daljinskim upravljalnikom in/ali vklopite funkcijo proti lajanju, ki se sproži samodejno (več piskov, da opozori psa, nato električni dražljaj)
1 sporočila
nelly
Pozdravljeni, je mogoče odkupiti samo dolge elektrode s svojo zaščito? Enega smo izgubili. Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
carole
Pozdravljeni, na naši spletni strani ne vidim možnosti naročila dodatne ovratnice za drugega psa. Ali je potrebno naročiti še en komplet in imeti potem drugi daljinski upravljalnik? Hvala vnaprej za vaš odgovor.
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, ali ima kdo odgovor na to vprašanje, ki si ga zastavljam tudi sam? Hvala
1 sporočila
julien
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta model ovratnice daje tudi električne šoke? Na primer za lajež, hvala
1 sporočila
rose
Pozdravljeni, rad bi vedel, ali ta ovratnica da psu električne sunke, ko pes laja?
2 sporočila
grace
Pozdravljeni, ja, oddaja statične električne šoke, vendar ne ob prvem laježu, temveč po več laježih v 30 sekundah.
1 sporočila
emma
Pozdravljeni, Ovratnica piska prvič, nato drugič dlje in tretjič še daljše, ko moj pes laja. Vedno se ustavi, zato nisem mogla videti, ali ovratnica daje električne šoke po tem. Ampak je cocker in je zelo trmast! Z ovratnico sem zelo zadovoljna, čas polnjenja je res odličen, zelo hitro reagira na lajanje mojega psa. Priporočam
2 sporočila
grace
Lajanje, oprosti
1 sporočila
angelique
Pozdravljeni, da, oddaja električne šoke. Najprej se sproži pisk ovratnice.
1 sporočila
alexandra
Pozdravljeni, želel bi vedeti, ali je mogoče dodati drugo ovratnico za drugega psa, prosim?