Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
FRÉDÉRIC
1 sporočila
frÉdÉric fr
ZDRAVO, ZANIMA ME TA GRELEC VISITHERM PRO 150W. KO BEREŠ VAŠA VPRAŠANJA/ODGOVORE, NISI VEČ PREPRIČAN, KAKŠEN JE VIDETI TA GRELEC... ALI SLIKA NA SPLETNI STRANI USTREZA IZDELKU, KI GA DOSTAVITE? HVALA
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, pri tej referenci je prišlo do spremembe proizvajalca in embalaže, izdelek pa ostaja nespremenjen. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
XIN
1 sporočila
xin fr
Pozdravljeni,

Rad bi izvedel dolžino za Visitherm Pro 200w in 250w, ter ali je to znamka Aquarium System ali Newa?

Lepo pozdravljeni.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ti grelniki so znamke NEWA. Višine so naslednje: - Visitherm Pro 200w: 36,2 cm - Visitherm Pro 250w: 39,5 cm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Bryan
1 sporočila
bryan fr
Pozdravljeni,
Rad bi kupil Visitherm pro 200W.
Ali je model na sliki enak tistemu, ki se prodaja?
Ali ustreza zadnji verziji, ki jo je proizvedel Aquarium System?
Zahvaljujem se vam vnaprej za vaše odgovore.
Lep pozdrav.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ne, nova različica se ne imenuje "pro". Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
genevieve
161 sporočila
genevieve fr
Dober večer,

Zanimal bi me grelec VISITHERM PRO 50W - kako dolg je? Bi bilo bolje, da ga namestim v predvideno ohišje filtra ali lahko grelec postavim izven ohišja filtra? Ohišje mojega filtra lahko sprejme grelec dolžine približno 17 cm. Če je ta prevelik, imate morda manjši grelec, ki bi ustrezal velikosti mojega ohišja, ali ga lahko namestim neposredno v vodo, izven ohišja filtra?

Hvala za vaše odgovore.

Lep pozdrav
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Priporočamo, da grelec neposredno postavite v vodo vašega akvarija. Ta grelec je popolnoma potopljiv.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo