Vprašanja, razprave o izdelkih
7 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
frÉdÉric
ZDRAVO, ZANIMA ME TA GRELEC VISITHERM PRO 150W. KO BEREŠ VAŠA VPRAŠANJA/ODGOVORE, NISI VEČ PREPRIČAN, KAKŠEN JE VIDETI TA GRELEC... ALI SLIKA NA SPLETNI STRANI USTREZA IZDELKU, KI GA DOSTAVITE? HVALA
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, pri tej referenci je prišlo do spremembe proizvajalca in embalaže, izdelek pa ostaja nespremenjen. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
xin
Pozdravljeni,
Rad bi izvedel dolžino za Visitherm Pro 200w in 250w, ter ali je to znamka Aquarium System ali Newa?
Lepo pozdravljeni.
Rad bi izvedel dolžino za Visitherm Pro 200w in 250w, ter ali je to znamka Aquarium System ali Newa?
Lepo pozdravljeni.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Ti grelniki so znamke NEWA. Višine so naslednje: - Visitherm Pro 200w: 36,2 cm - Visitherm Pro 250w: 39,5 cm S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
bryan
Pozdravljeni,
Rad bi kupil Visitherm pro 200W.
Ali je model na sliki enak tistemu, ki se prodaja?
Ali ustreza zadnji verziji, ki jo je proizvedel Aquarium System?
Zahvaljujem se vam vnaprej za vaše odgovore.
Lep pozdrav.
Rad bi kupil Visitherm pro 200W.
Ali je model na sliki enak tistemu, ki se prodaja?
Ali ustreza zadnji verziji, ki jo je proizvedel Aquarium System?
Zahvaljujem se vam vnaprej za vaše odgovore.
Lep pozdrav.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ne, nova različica se ne imenuje "pro". Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
161 sporočila
genevieve
Dober večer,
Zanimal bi me grelec VISITHERM PRO 50W - kako dolg je? Bi bilo bolje, da ga namestim v predvideno ohišje filtra ali lahko grelec postavim izven ohišja filtra? Ohišje mojega filtra lahko sprejme grelec dolžine približno 17 cm. Če je ta prevelik, imate morda manjši grelec, ki bi ustrezal velikosti mojega ohišja, ali ga lahko namestim neposredno v vodo, izven ohišja filtra?
Hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
Zanimal bi me grelec VISITHERM PRO 50W - kako dolg je? Bi bilo bolje, da ga namestim v predvideno ohišje filtra ali lahko grelec postavim izven ohišja filtra? Ohišje mojega filtra lahko sprejme grelec dolžine približno 17 cm. Če je ta prevelik, imate morda manjši grelec, ki bi ustrezal velikosti mojega ohišja, ali ga lahko namestim neposredno v vodo, izven ohišja filtra?
Hvala za vaše odgovore.
Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, Priporočamo, da grelec neposredno postavite v vodo vašega akvarija. Ta grelec je popolnoma potopljiv.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia