Forum za akvaristiko

Ogrevanje NEWA

8 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
priscilla
6 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, ima mogoče kdo grelec Newa Nano za majhen akvarij, ki je vnaprej nastavljen na 25 stopinj? Lahko mi kdo pove, ali je normalno, da se neprestano izklaplja? Zdi se mi, da temperatura še ni 25 stopinj... Ali vaš grelec dela enako ali ima moj kakšno težavo? Hvala
Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Priscilla,

tvoje sporočilo je bilo malce težko razvozlati!

Drugače pa ne poznam tvojega "ogrevanja", a za nadzor temperature enostavno postavi termometer v tvoj akvarij, to ti bo dalo bolj natančno predstavo in ti omogočilo, če je treba, da prilagodiš nastavitve "ogrevanja".

Akvaristično pozdravljam.

priscilla
6 sporočila
priscilla fr
Dober večer, Jean Pierre, no v resnici gre za mini grelec za majhen akvarij in je že vnaprej nastavljen na 25 stopinj, ni nastavljanja. Ampak se mora ugasniti, mislil sem, da je to zato, ker je voda že na 25 stopinjah, da se ustavi, ampak sem dal termometer in voda je bila samo pri 21 stopinjah... Grelec mora imeti kakšno napako. Hvala za vaš odgovor :)
Alain
259 sporočila
alain fr

Pozdravljeni,

Kakšno moč (v vatih) ima vaš grelec in kakšna je prostornina vašega akvarija?

Ti grelci so ponavadi šibki in če ima akvarij več litrov, kot ima grelec vatov, bo temperatura pod pričakovanim nivojem.

Alain

priscilla
6 sporočila
priscilla fr
Pozdravljeni, mini grelec ima 10 vatov in akvarij ima prostornino 3 litre. Torej je čudno, da voda ne segreje do 25 stopinj, kot je predvideno s strani grelca...
Jean-Pierre
404 sporočila
jean-pierre fr

Dober večer, Priscilla,

grelec za zamenjavo, bodisi slabo nastavljen, bodisi pokvarjen.

Akvaristično.

priscilla
6 sporočila
priscilla fr
Dober večer, da, mislim, da ima napako, zamenjal bom, hvala. Lep večer vam.
Alexandre
14 sporočila
alexandre fr
Imam enak problem s svojim, 50W, ki je v akvariju velikosti 75 cm krat 35, in voda ima 23-24 stopinj, čeprav bi morala imeti 25-26 stopinj? Ne razumem
Fabien
6 sporočila
fabien fr

Pozdravljen, ko kupiš grelnik, ga najprej nastavi in postavi v vodo, preden ga priključiš, saj bi sicer lahko eksplodiral in ti poškodoval obraz, nasvet iz trgovine

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo