NUJNO PROSIM moj zajec ima drisko

2 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
célia
4 sporočila
célia fr
že od danes zjutraj ima moj mali pritlikavi zajček, star 4 leta, drisko, saj je to lahko usodno, smo ga zato takoj odpeljali k veterinarju. Po njenem mnenju nič zaskrbljujočega, saj nima vročine, njegov trebuh je mehak, normalno je hidriran, je in se normalno obnaša. Kljub temu nam je dala Smecto, da mu jo damo. Vendar pa običajne Smecte ni več, obstaja le z okusom pomaranče in vanilije. Poskušali smo jo poklicati, da bi se ji vprašali, ali mu jo lahko damo, ampak je bila klinika že zaprta. Zato vas tukaj prosim, če mi lahko kdo pomaga – ali mu lahko brez težav damo Smecto z okusom? Vnaprej se zahvaljujem vsem, ki mi lahko pomagajo!
célia
4 sporočila
célia fr
menimo, da je to od solate ali endivije, ker je že dolgo časa ni imel, če se do jutri ne izboljša, ga moramo odpeljati k veterinarju. Mimogrede, ali veste, ali je normalno, da mu "kruli", odkar ima drisko? Tega še nikoli ni imel do sedaj in me zelo skrbi. Najlepša hvala za vaš odgovor, bom to podrobneje pogledal. Kakšen detox sok mu lahko dam, prosim? Želim vam lep večer.
célia
4 sporočila
célia fr
zdravo, da, veterinar mi je res rekel, da naj pustim samo vodo in seno, za solato pa je vedno imel občasno (od hrastovega lista), dobro oprano in v zelo majhni količini in nikoli nisem imel nobenega problema, ampak mogoče solata ni bila pravi hrastov list, ne vem, šel sem pogledat v trgovino za male živali, ampak tam ni bilo razstrupljevalnega soka, zato ga bom naročil prek interneta, hvala lepa za vaše nasvete, že se počuti malo bolje, njegovi iztrebki so še vedno precej mehki, vendar ne več tekoči, želim vam lep dan

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo