Forum za akvaristiko

Vprašanja, razprave o izdelkih

15 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
bruno
1 sporočila
bruno fr
Pozdravljeni, zanima me, ali je res tiho, zelo tiho? Ker imam skimmer 400, za katerega so mi rekli, da je tih, ampak zdaj ne morem več. Ne vem več kaj naj naredim, da bi lahko gledal televizijo, preprosto ga ugasnem. Gre za notranji model. Preden opravim še en nakup, bi rad bil prepričan. Lep pozdrav in hvala.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ker delovanje proteinskega separatorja deluje po Venturijevem principu (mešanica zraka/vode), je vedno neizogiben delovni hrup. Vendar pa je hrup motorja tih. S spoštovanjem, Ekipa Zoomalia
Nathalie
1 sporočila
nathalie fr
Pozdravljeni, rad bi naročil bluskimmer 250, lahko mi prosim poveste, če je res tiho in koliko centimetrov je del, ki je potopljen v vodo. Vnaprej se vam zahvaljujem.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, Ta odstranjevalec površinske prevleke je tih. Glede števila cm izven površine vode vam svetujemo, da se sklicujete na značilnosti namestitve, ki so navedene v opisu izdelka.
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
NICOLAS
1 sporočila
nicolas fr
Pozdravljeni, prejel sem svoj belilnik in je že 12 ur v uporabi, vendar v posodo ne pride ničesar. Ali je potrebna kakšna nastavitev? Ventil za zrak je odprt do konca in belilnik je postavljen na vodno črto na nivoju njegovega kazalca. Hvala vnaprej.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni, ali je vaš akvarij nov? Ker je možno, da v akvariju ni dovolj umazanije, da bi vaš zbiralnik pene lahko delal peno. V nasprotnem primeru vam svetujemo, da se obrnete na službo za stranke, da razmislite o vračilu dobavitelju. Lep pozdrav, Sandy iz Zoomalie
frédéric
1 sporočila
frédéric fr
Pozdravljeni, rad bi vedel višino potopnega dela bluskimmerja 550, saj imam akvarij, ki je visok 40 cm, hvala
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,Približno 37 cm je potopljena del.Hvala in lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
christophe
1 sporočila
christophe fr
Pozdravljeni, imam akvarij Osaka 320 litrov, ali zadostuje en skimmer, ker so mi svetovali, da naj uporabim dva te znamke??
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Za akvarij s 320 litri bi v principu zadostoval en BLUSKIMMER 550. Vendar, če bi raje imeli dva BLUSKIMMER 250, bi to tudi ustrezalo.

Ekipa Zoomalia
marie-laure
2 sporočila
marie-laure fr
Pozdravljeni, skimmer se lahko postavi v akvarij ali v kadi za usedanje, odvisno od modela in vaših preferenc. Model 250 bi moral biti dovolj za 200 litrski akvarij, vendar se prepričajte, da preverite specifikacije in priporočila proizvajalca, saj se učinkovitost lahko razlikuje glede na zasnovo in zahteve vašega akvarijskega sistema.
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,da, to je notranji skimmer in model 250 bi bil primeren za vaš 200-litrski akvarij.Lep pozdrav,Ekipa Zoomalia
Arnaud
1 sporočila
arnaud fr
Pozdravljeni, ali se ta belilnik prilega v zaprti Ferplast Cayman pro 80?
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,ker neposredno ne moremo preveriti, vam posredujemo njihovo višino:BLUSKIMMER 250: 41 cmBLUSKIMMER 550: 50 cmLep pozdrav,Frédéric
jim
3 sporočila
jim fr
ta pena za akvarij zadostuje za 700 litrov
Zoomalia
11381 sporočila
zoomalia fr
Pozdravljeni,

Ne, veliki model je malce prelahek za 700L.

Lep pozdrav,

Ekipa Zoomalia

Pravilnik o piškotkih
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem mestu, izboljšamo vašo uporabniško izkušnjo, zagotovimo prilagojeno oglaševanje in v statistične namene razumemo, kako naše stranke uporabljajo naše storitve. Zaupanja vredni partnerji prav tako uporabljajo ta orodja kot del našega prikazovanja oglasov. Svoje nastavitve glede piškotkov lahko kadar koli spremenite z dostopom do svojega računa..
Prosimo vas za dovoljenje za uporabo piškotkov ali podobnih orodij, da vam olajšamo nakupovanje na našem spletnem... Preberi več
Določite svoje izbire Sprejemam
Aplikacija Zoomalia Z Family'z zaslužite +50 pts z vsakim naročilom in prejmite obvestila o spremljanju naročila v realnem času
Aplikacija Zoomalia Z aplikacijo Zoomalia povečajte svojo mucko !1000 pts za vsak prenos in +50 pts za vsako naročilo