Vprašanja, razprave o izdelkih Notranji kotni filter WATSEA Aqua Corner 720 L/h
14 odgovori
Za spremljanje ali sodelovanje v tej razpravi morate biti prijavljeni. Povežite me
1 sporočila
mathieu
Pozdravljeni, imam akvarij qubiq 60. Želel bi zamenjati črpalko, ker je preveč hrupna. Ali je ta komplet združljiv z mojim akvarijem? In ali lahko dodam grelec v komplet (kot pri superfish)? Če ne, kaj mi priporočate za črpalko? Hvala vnaprej.
11 sporočila
joseph
Pozdravljeni, ali se filter lahko namesti v akvarij za želve v horizontalnem položaju? Hvala vam za vaš odgovor.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, dejansko je s tem filtrom potrebno, da je kartuša vedno obrnjena navzgor. V tem smislu vam ne priporočamo uporabe filtra v horizontalnem položaju. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
sylvie
Pozdravljeni, zanima me, ali je ta filter res tiho delujoč, saj bi ga rad postavil v spalnico? Kupil sem AquaFlow od Fisherja in ta je resnično zelo glasen. Lep pozdrav
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta filter deluje tiho, poleg tega pa je mogoče prilagoditi pretok. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
cédric
Pozdravljeni! Moram zamenjati filtrirno maso tega filtra. Imate morda na voljo polnila? Hvala.
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, te polnila bodo kmalu spet na voljo, saj so trenutno v postopku ponovne zaloge. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
2 sporočila
michÈle
Pozdravljeni, moram zamenjati filtrirno maso tega filtra, ali imate napolnitve?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, polnjenja so trenutno v postopku dopolnitve zaloge, kmalu bodo spet na voljo. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
auranne
Pozdravljeni, pravkar sem kupil ta notranji filter in potrebujem nadomestne kartuše. Na žalost kartuš, ki ustrezajo temu filtru, ni več mogoče dobiti. Katere druge kartuše bi bile primerne za to vrsto filtra?
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, kartuše za nadomeščanje so v postopku ponovnega založenja in bodo na voljo ponovno v teku aprila. Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nikita
Pozdravljeni, prenovil sem svoj akvarij za aksolotle. Imam filter, vendar je resnično glasen, in ker je akvarij v moji sobi, to ni mogoče... Zato me zanima, ali je ta naprava res tiha (brez kakršnegakoli hrupa)? Je možno dobiti video s zvokom, da vidim? In ker imam akvarij s 200L, potreboval bi pretok, ki je trojno večji, torej 600L/h ali celo 800L/h (to je potrebno za aksolotle)... vendar vidim napisano "maximum 100L"... Ali je to izhodiščna vrednost in lahko torej uporabim to črpalko v svojem akvariju, čeprav je 200L? (ni povsem poln)
Lep pozdrav,
Nikita B
Lep pozdrav,
Nikita B
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, ta filter ne bo primeren za vaš akvarij, ker je njegova prostornina prevelika. Priporočamo naslednji izdelek: https://www.zoomalia.com/animalerie/filtre-interne-cristal-i-200-greenline-pour-aquarium-de-130-a-200l-p-18914.html
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
Lep pozdrav,
Ekipa Zoomalia
1 sporočila
nicole
Rad bi izvedel referenco nadomestnih filtrov, ki gredo v ta kotni filter, prosim. :)
11381 sporočila
zoomalia
Pozdravljeni, tukaj je povezava do nadomestnih filtrov: https://www.zoomalia.com/animalerie/cartouches-de-rechange-pour-filtre-aqua-corner-720-x3-p-31617.html Lep pozdrav, Ekipa Zoomalia